Praktisch

PRIJS

wordt binnenkort bekendgemaakt  voor het eerste jaar (2021-2022)
wordt binnenkort bekendgemaakt voor het tweede jaar (2022-2023)

 

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

​Vanaf 20 mei 2021 om 9u30 kan je via deze link online inschrijven voor het postgraduaat dat start in september 2021.

Nadat jouw inschrijving of registratie gefinaliseerd is, ontvang je via mail een bevestiging. Check eventueel de spamfolder van je mailbox.

Er worden maximum 26 studenten toegelaten tot dit postgraduaat. We bevestigen zo vlug mogelijk of jij het postgraduaat in september mag starten. 

Is de opleiding volzet, dan ontvang je een bevestiging dat je op de reservelijst opgenomen werd. We houden je dan op de hoogte over eventueel vrijgekomen plaatsen.

Als je de opleiding in september mag starten, wordt je inschrijving administratief verwerkt. Via mail zal je een betalingsuitnodiging krijgen en via de post de inloggegevens en een studentenkaart. Breng de betaling van het inschrijvingsgeld tijdig in orde zodat je plaats voor de opleiding gegarandeerd blijft. 

 

VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF, KMO-PORTEFEUILLE, OPLEIDINGSCHEQUES, VLAAMS OPLEIDINGSKREDIET

Tot het einde van 2021 kan je voor dit postgraduaat nog Vlaams Opleidingsverlof aanvragen voor de volledige duur van je opleiding. Vanaf januari 2022 is dit niet meer mogelijk.

Als ondernemer kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille om deze opleiding te betalen. Het erkenningsnummer van de Arteveldehogeschool is DVO 101978. Ontdek de werking van de kmo-portefeuille.

Alleen studenten in een loopbaanbegeleidingstraject bij de VDAB kunnen een deel van de opleiding met opleidingscheques betalen. Klik door naar de website van VDAB voor meer informatie.

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor Vlaams opleidingskrediet. 

 

UITSCHRIJVEN

Wanneer de cursist zich uitschrijft vóór de start van de opleiding, wordt 10% van het inschrijvingsgeld als administratieve kost gefactureerd. Eenmaal de opleiding van start gegaan is wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden