Praktisch

PRIJS

1250 euro voor het eerste jaar (2019-2020)
1250 euro voor het tweede jaar (2020-2021)

 

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

STAP 1: online registratie

Vanaf mei 2021 kan je online registreren voor deelname aan het postgraduaat dat start in september 2021.

STAP 2: toe te sturen documenten

Op het einde van de online registratie kan je de gevraagde documenten als bijlagen opladen:

  • een kopie van de  voor- en achterzijde van uw identiteitskaart (pdf-formaat)
  • een kopie van uw hoogst behaalde diploma logopedie (Bachelor of Master) (pdf-formaat)
  • een recente pasfoto (jpg-formaat)

STAP 3: betaling

Van zodra je registratie volledig is en we alle documenten (zie stap 2) ontvangen hebben, zal je via mail een betalingsuitnodiging krijgen en via de post de logingegevens en een studentenkaart ontvangen. De login heb je nodig om via het digitaal secretariaat de betaling online te kunnen uitvoeren. Daar kan je de keuze maken tussen zelf betalen of via factuur indien de werkgever de betaling zal doen of indien je gebruik zal maken van de KMO-portefeuille.

Je inschrijving is pas definitief nadat we de gevraagde documenten en de betaling van het inschrijvingsgeld ontvangen hebben.

 

DIT POSTGRADUAAT:

 

UITSCHRIJVEN

Wanneer de cursist zich uitschrijft vóór de start van de opleiding, wordt 10% van het inschrijvingsgeld als administratieve kost gefactureerd. Eenmaal de opleiding van start gegaan is wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden