Docenten

Je krijgt les en coaching van getrainde lesgevers en experten uit gerenommeerde digitale bedrijven: In The Pocket, Leap Forward en Wijs.

 

In The Pocket, een van de meest vooruitstrevende digitale product studio's van Europa, ontwikkelt digitale producten die mensen gelukkig maken en bedrijven laten groeien. Van strategie tot productlancering en daarna werkt In The Pocket in samenwerking met bedrijven die hun digitale toekomst serieus nemen.

Met een getalenteerd team van meer dan 110 strategen, designers en developers beschikt het over alle vaardigheden om uw digitale bedrijfsstrategie om te zetten in een heldere roadmap en succesvolle producten. Sinds de oprichting heeft In The Pocket meer dan 400 digitale producten en diensten gecreëerd voor bedrijven als  Payconiq by Bancontact, Barco, Colruyt, Groupe ADP, BNP Paribas, BMW & SD Worx. Daarbij heeft het bedrijf een uitgebreide hoeveelheid kennis opgedaan op vlak van mobile, web en cloud, AR & VR en machine learning.

Leap Forward is een Gents strategisch innovatie en design bureau die bedrijven helpt om baanbrekende producten, diensten en ervaringen te ontwikkelen voor hun klanten op een consistente en klantcentrale manier. Binnen Leap Forward huizen drie bedrijven met verschillende expertises: Little Miss Robot (digital product design), Knight Moves (service design) en Once (storytelling en brand experience).

 

Wijs is een digital agency van 110 experts dat klanten als Belfius, Rock Werchter, Ray Ban en Bol.com helpt te groeien door digitaal denken: op het kruispunt van creativiteit, strategie en technologie.  Een user centric approach kan hierbij niet ontbreken. Het gedrag van de eindklant wordt steeds gebruikt als centraal vertrekpunt en aangevuld met de nodige data als middel om resultaatgericht te werken.