Wat zeggen onze cursisten?

Waarom heb je deze opleiding gekozen en wat verwacht je te leren?

Veel dingen die ik nu reeds doe op buikgevoel wil ik beter onderbouwd kunnen uitvoeren. Ik verwacht een grote sprong voorwaarts te maken. Ik wil vooral horen wat experten te zeggen hebben over dingen die ik toch wel dagelijks nodig heb in mijn job.

Michiel - Product Experience Manager bij Huskey Marketing Planner

Op korte termijn wil ik op een hoger niveau met mijn team kunnen samenwerken. Dat team bestaat uit strategen, designers en andere communicatie professionals. Op langere termijn wil ik meer de brug kunnen maken tussen creativiteit, communicatie en technologie. Ik ben ervan overtuigd dat die werelden nog veel van elkaar kunnen leren. Ik verwacht uitgedaagd te worden, verrast te worden. Ik verwacht veel participatie en experiment. Ik geloof dat de expertise van mensen uit het vak me beter en slimmer kunnen maken.

Guido - Strategic Creative & UX Director bij Colruyt

Na mijn masterstudies was ik een beetje "off track" geraakt en het is niet evident om in een carrière een stapje terug te zetten. Met deze opleiding wil ik mijn vroegere interesses terug oppikken én meteen een stap voorwaarts zetten. Ik verwacht veel interactie, uitdaging en input van dingen die ik denk reeds te weten.

Ellen - Account Executive bij een full-service advertising agency

In mijn rol als consultant werk ik veel met mensen uit verschillende disciplines om een project van A tot Z tot een goed einde te brengen. Ik wil daarom het volledige proces beter begrijpen zodat ik mensen kan samenbrengen en er iets creatief kan uithalen. Daarnaast wil ik ook graag evolueren naar een functie zoals product manager. Ik verwacht heel veel details te horen over veel dingen en ben vooral benieuwd om te leren hoe je nieuwe producten en diensten succesvol in de markt kan plaatsen.

Stijn - Professional Service Consultant bij een software ontwikkelaar

 

Wat zijn jouw ambities en wat verwacht jij te leren? Laat het even weten en contacteer ons vrijblijvend.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden