Postgraduaat

Lean Six Sigma Black Belt

Het Postgraduaat Lean Six Sigma Blackbelt wordt niet georganiseerd in academiejaar 2020-2021, Campus Kantienberg
Het postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt is uniek in België en wordt bekroond met een getuigschrift vanuit het hoger onderwijs én een internationaal erkend Lean Six Sigma certificaat. Via Lean Six Sigma slagen organisaties erin een cultuur van continu verbeteren te initiëren van binnenuit. De nadruk ligt op het meten van processen en op het voorkomen van verspilling.

Het Postgraduaat Lean Six Sigma Blackbelt wordt niet georganiseerd in academiejaar 2020-2021. Heb je interesse in lean management? Contacteer Freya Roosens (freya.roosens@arteveldehs.be) om de opleidingsmogelijkheden te bespreken.

Praktisch

Lees meer

Vragen over dit postgraduaat?

Lien Vermeulen
Coördinator Postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt
09 234 77 32

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden