Postgraduaat

Neurologische zorg

Ontvang de opleidingsflyer per post of via e-mail.

Praktische informatie

Wanneer vinden de lessen plaats?

 • Basisopleiding neurologische zorg: vrijdagen 18 september,  02 oktober, 16 oktober, 30 oktober,  13 november,  27 november, 11 december  2020  - examen op 15 jan. 2021
 • Vervolgopleiding neurochirurgie:  Gaat door als er voldoende inschrijvingen zijn. Voorjaar 2021. De juiste lesdagen worden later nog meegedeeld. 

Wat is de kostprijs om deel te nemen?

 • Volledige opleiding (20 studiepunten): 1500 euro
 • Basisopleiding neurologische zorg (10 studiepunten): 750 euro
 • Vervolgopleiding neurochirurgie (10 studiepunten): 750 euro
   

Hoe kan ik inschrijven?

Maximum 40 kandidaten worden toegelaten tot de opleiding. Zodra het maximaal aantal cursisten bereikt is, kom je op de wachtlijst.

 • Stap 1: online registratie
  Je kan je via deze link kan je online registreren voor deze opleiding.
 • Stap 2: toe te sturen documenten
  Op het einde van de online registratie kan je de gevraagde documenten als bijlagen opladen: een kopie van je laatst behaalde diploma, een kopie van je identiteitskaart,  en een recente kleurenpasfoto. Je kan deze documenten ook mailen naar marleen.huys@arteveldehs.be
 • Stap 3: betaling
  Van zodra jouw registratie volledig is en we alle documenten (zie stap 2) ontvangen hebben, zal je via mail een betalingsuitnodiging krijgen en via de post de logingegevens en een studentenkaart ontvangen.
  De login heb je nodig om via het digitaal secretariaat de betaling online te kunnen uitvoeren. Daar kan je de keuze maken tussen zelf betalen of via factuur, indien de werkgever de betaling zal doen of indien je gebruik zal maken van de KMO-portefeuille.

 

Vlaams opleidingsverlof, KMO-portefeuille, Vlaams zorgkrediet,opleidingscheques

Dit postgraduaat geeft recht op Vlaams Opleidingsverlof. (mits toestemming van de werkgever)
Meer info en voorwaarden : https://www.vlaanderen.be/vlaams-opleidingsverlof-vov
 

Als ondernemer kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille om je opleiding te betalen. Het erkenningsnummer van de Arteveldehogeschool is DVO 101978.
Ontdek de werking van een KMO-portefeuille.
Meer info en voorwaarden : https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Dit postgraduaat is te volgen via het Vlaams opleidingskrediet.
Info en voorwaarden : https://www.vlaanderen.be/vlaamse-opleidingsincentives#vlaams-opleidingskrediet

  

Alleen cursisten in een loopbaanbegeleidingstraject bij de VDAB kunnen een deel van de opleiding met opleidingscheques betalen.
 

Kan ik uitschrijven?

Wanneer je uitschrijft vóór de start van de postgraduaatopleiding, wordt 10% van het inschrijvingsgeld als administratieve kost gefactureerd. Eenmaal de opleiding van start gegaan is, wordt er geen terugbetaling gedaan.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden