Iets voor jou?

De uitdagingen in de maatschappij van vandaag zijn niet min: globalisering, vergrijzing, digitalisering dagen ons elke dag uit, waardoor we als mens wendbaar moeten omgaan met verandering. Dat is voor (toekomstige) ondernemers of ondernemende professionals niet anders.
Ondernemende twintigers en dertigers van vandaag zijn op zoek naar een ‘andere’ manier van ondernemen, met aandacht voor de buurt, voor de gemeente of stad, voor de maatschappij in zijn geheel. Ondernemen mét impact dus. Het huidige economische model van groei en ‘altijd meer’ lijkt meer en meer aan een plafond te komen, waardoor bedrijven en ondernemers op zoek zijn naar een ander elan, een ander businessconcept.

Ben jij iemand die erover denkt (op termijn) een eigen zaak mét een positieve impact voor jouw omgeving, op te starten? Of wil je je bestaande onderneming een nieuw elan geven met vernieuw(en)de inzichten? Beslis je de verworven skills in te zetten als werknemer bij een andere werkgever, dan zullen zij allicht ook de meerwaarde zien van jouw ondernemende attitude en aanpak! Sowieso een win-win dus!

Via dit postgraduaat krijg je de kans deze toekomst mee vorm te geven, méé te ‘maken’. Na het volgen van dit postgraduaat ben je dan ook uitermate goed voorbereid!
Het is niet noodzakelijk om nu al een ondernemingsnummer te hebben en actief te zijn als zelfstandige (in bij- of hoofdberoep). Bijgevolg kan je dit postgraduaat ook volgen als pas afgestudeerde graduaats- of bachelorstudent. Ben je jonger dan 25 jaar, dan behoud je je studentenstatuut met de bijhorende rechten. Meer info vind je via www.groeipakket.be.

Interesse om in te schrijven voor het postgraduaat Ondernemen met impact? Dat kan via deze link !

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden