Praktisch

Duur: één academiejaar - van november 2020 tot eind juni 2021 (evaluaties mogelijk tot eind augustus 2021)
Totaal: 30 SP
Deelname: € 2700 incl. BTW
Betaalbaar via kmo-portefeuille  en opleidingscheques
Geeft recht op Vlaams Opleidingsverlof en Betaald Educatief Verlof
Inschrijven kan via deze link

Het postgraduaat kan gedeeltelijk betaald worden met opleidingscheques voor hogeropgeleiden indien deze opleiding kadert binnen een erkende loopbaanbegeleiding. Meer info vind je via www.vdab.be

De opleiding komt ook in aanmerking voor ondersteuning via de KMO-portefeuille. Meer inlichtingen hierover vind je op http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille

 

Doelgroep

Toelatingsvoorwaarden

  • In het bezit zijn van minstens een graduaatsdiploma.

 

Een of meerdere modules opnemen?

Wens je één of meerdere modules van het postgraduaat Ondernemen met Impact op te nemen? Ontdek hier de kostprijs per module:

  • Find the Story in your Idea - € 575
  • Focus on your Clients - € 575
  • Connect with Number - € 575
  • Experience going Digital - € 575
  • Optimize your Impact - € 575
  • Accelerate your Entrepreneurial Mindset (deze module kan je niet apart volgen, is inherent verbonden aan projectcoaching en aan de andere modules van het postgraduaat)

 

Manier van werken:

  • Schrijf je je in voor alle modules, betaal je € 2700.
  • Wie de module volgt zonder deel te nemen aan de evaluatie, ontvangt op het einde van de module een attest van aanwezigheid.
  • Wie de module volgt en met succes deelneemt aan de evaluatie, ontvangt op het einde van de module een certificaat van bijscholing. De behaalde credits kunnen als vrijstelling ingezet worden voor het daaropvolgende academiejaar. Voor meer informatie, raadpleeg de Artevelde Business Academy met een overzicht van alle modules om je business- en managementcompetenties aan te scherpen.

Schrijf je in via de online webregistratie en geef bij het veld ‘opmerkingen’ in voor welke specifieke module(s) je wenst in te schrijven.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden