Praktisch

Het postgraduaat kan gedeeltelijk betaald worden met opleidingscheques voor hogeropgeleiden indien deze opleiding kadert binnen een erkende loopbaanbegeleiding.
Meer info vind je via www.vdab.be

Deze opleiding geeft recht op Vlaams Opleidingsverlof (VOV). Lees meer over het Vlaams Opleidingsverlof op de website van de Vlaamse Overheid. Voor stages wordt geen opleidingsverlof toegekend. De opleiding komt ook in aanmerking voor ondersteuning via de KMO-portefeuille. Meer inlichtingen hierover vind je op http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille

  • Contactmomenten: 15 volledige dagen op jaarbasis van 9u.00 tot 17u.00.
  • Locatie: campus Sint-Amandsberg, J. Gerardstraat 18 te 9040 Sint-Amandsberg en voor sommige opleidingsonderdelen campus Brusselsepoortstraat.
  • Start: september

Je krijgt een getuigschrift door het verwerven van de credits voor alle opleidingsonderdelen.

Inschrijfprocedure
Zie het studiecontract postgraduaten AJ 2019-2020 (PDF)

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden