Aanmelden en inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven doe je via webregistratie.

Dit is een voorinschrijving die pas definitief wordt nadat je de gevraagde documenten (kopie getuigschrift hoogst behaald diploma of getuigschrift en kopie identiteitskaart voor- en achterzijde) hebt toegestuurd.

Inschrijven gebeurt per academiejaar. Wens je in te schrijven voor afzonderlijke modules neem contact op met de coördinator EduWond vorming.

Indien de opleiding volzet is, komt u op een wachtlijst en wordt u op de hoogte gebracht.

 

Hoeveel kost de opleiding?

  • Het inschrijvingsgeld voor de Basismodule wondzorg bedraagt € 350.
  • Voor elke andere module bedraagt het inschrijvingsgeld € 220.

Het inschrijvingsgeld omvat alle cursusmateriaal, koffie, thee, fruitsap en water tijdens de lesdagen en de toegang tot de in dat jaar georganiseerde Wondevents.

 

Betaling

Van zodra jouw registratie volledig is en we alle documenten ontvangen hebben, krijg je via mail een betalingsuitnodiging en via de post ontvang je logingegevens en een studentenkaart.

De logingegevens heb je nodig om via het digitaal secretariaat online te kunnen betalen. Daar kan je de keuze maken tussen zelf online betalen of via factuur als je werkgever betaalt of als je gebruik wil maken van de KMO-portefeuille.

 

Dit postgraduaat

 

Uitschrijven


Wanneer de cursist zich uitschrijft vóór de start van de opleiding, dan wordt het studiegeld terugbetaald met uitzondering van 10% van het studiegeld. Eenmaal de opleiding van start gegaan is wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.