Postgraduaat

Stomatherapie en wondzorg

Aanmelden en inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven doe je via webregistratie.

Dit is een voorinschrijving die pas definitief wordt nadat je de gevraagde documenten (kopie getuigschrift hoogst behaald diploma of getuigschrift en kopie identiteitskaart voor- en achterzijde) opgeladen hebt via de webregistratie.

Inschrijven gebeurt per academiejaar. Wens je in te schrijven voor afzonderlijke modules neem contact op met de coördinator EduWond vorming.

Indien de opleiding volzet is, komt u op een wachtlijst en wordt u op de hoogte gebracht.

 

Hoeveel kost de opleiding?

  • Het inschrijvingsgeld voor de Basismodule wondzorg bedraagt € 350.
  • Voor elke andere module bedraagt het inschrijvingsgeld € 220.

Het inschrijvingsgeld omvat alle lessen en cursusmateriaal en de toegang tot de in dat jaar georganiseerde Wondevents.

 

Betaling

Van zodra jouw registratie volledig is en je alle documenten via de webregistratie opgeladen hebt, krijg je via mail een betalingsuitnodiging en via de post ontvang je logingegevens en een studentenkaart.

De logingegevens heb je nodig om via het digitaal secretariaat online te kunnen betalen. Daar kan je de keuze maken tussen zelf online betalen of via factuur als je werkgever betaalt of als je gebruik wil maken van de KMO-portefeuille.

 

Dit postgraduaat

 

Uitschrijven


Wanneer de cursist zich uitschrijft vóór de start van de opleiding, dan wordt het studiegeld terugbetaald met uitzondering van 10% van het studiegeld. Eenmaal de opleiding van start gegaan is wordt er geen terugbetaling gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of het tweede semester worden aangeboden.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden