Postgraduaat

Supply Chain Management & Business Analytics

Zoek je een job met werkzekerheid? Ben je gefascineerd door alles wat te maken heeft met supply chain, risk management en innovatie? Wil je de ins en outs kennen van (inter)nationale handel en bijhorende optimalisatietechnieken, IT & engineering? Of ben je reeds actief in supply chain, maar zoek je een gedegen opleiding die jou diepgang én uitbreiding kan geven, om zo verder te groeien binnen de supply chain sector? Dan ben jij de geschikte persoon voor dit praktijkgericht postgraduaat.

Iets voor jou?

Ambieer je een job in de supply chain? Of heb je reeds specifieke supply chain ervaring, en wens je door te groeien? In beide gevallen is dit postgraduaat voor jou!

Opleidingsprogramma en aanpak

Het opleidingprogramma bestaat uit 5 modules en kan aangevuld worden met een zesde facultatieve module, namelijk een stage van 5 weken.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over loopbaanbegeleiding, opleidingsverlof of educatief verlof? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Waarom deze opleiding?

Het is op vraag van het werkveld dat Arteveldehogeschool deze opleiding opstart. De nauwe samenwerking met logistieke (inter)nationale partners en de praktijkgerichtheid zijn dan ook gegarandeerd!  

Praktisch

Hoelang duurt de opleiding en hoeveel kost ze? Je vindt de antwoorden hier.

Kalender

De lessen vinden telkens plaats op dinsdagavonden (van 18u tot 22u) op campus Kantienberg.

Leer bij van docent-experten

Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde docenten die niet alleen expert zijn in hun vakgebied, maar die vaak ook zelf nog met één been in de (supply chain) praktijk staan.

Waar volg je les?

Dit postgraduaat volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus.

Heb je vragen?

Waldo Potvliege
Contacteer via e-mail

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden