Postgraduaat

Supply Chain Management & Business Analytics

Leer bij van docent-experten

Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde docenten die niet alleen expert zijn in hun vakgebied, maar die vaak ook zelf nog met één been in de (supply chain) praktijk staan. Daarnaast boren we ons uitgebreid netwerk binnen het expertisedomein Business & Management aan, om voor jullie een mooie line-up aan bevlogen sprekers te kunnen presenteren en een bedrijfsbezoek te kunnen realiseren.

Welke docent-experten zullen jou les geven en begeleiden?

CHRIS DE HERDT
Coördinatie Postgraduaat Supply Chain Management & Business Analytics
Docent module 'Logistics IT & Engineering'

Als coördinator kan Chris steunen op een combinatie van een academische vorming in Logistiek, Transport en Mobiliteit met zijn praktijkervaringen bij UPS Supply Chain Solutions en Geodis. 

De laatste 8 jaar is Chris voornamelijk actief in de ICT sector waar hij de versnelde digitale evolutie van op de eerste rij beleeft en samen met bedrijven uit verschillende sectoren optimale oplossingen uitwerkt. Vanuit zijn rol bij Keyrus staat hij vandaag klanten bij om betrouwbare data te capteren en in te zetten als een sterke toegevoegde waarde voor hun verdere groei-initiatieven.

Chris let er dan ook op dat de verschillende modules in dit Postgraduaat een kruisbestuiving vormen voor de competenties die vandaag en morgen nodig zijn voor elke supply chain medewerker en manager.

SOPHIA PASBECQ

Sophia Pasbecq is  sinds 2016 Programme Manager van de afstudeerrichting Logistiek management binnen de opleiding Bedrijfsmanagement. Hierbinnen geeft ze samen met het team vorm aan het huidige curriculum, houdt ze de vinger aan de pols met het werkveld en coacht ze docenten en studenten binnen de opleiding. Als docente en co-auteur van het boek ‘van logistieke flow tot supply chain’ gaf ze mee vorm aan verschillende opleidingsonderdelen binnen dit postgraduaat en is ze voorzitter van de expertenadviesraad Logistiek binnen het expertisenetwerk Business en management.

 

ANOUCK VAN COUTER
Docent module 'HR en Leadership'

Anouck heeft al meer dan 10 jaar ervaring als HR generalist in diverse organisaties zowel profit-en non-profit, grote en middelgrote en kleine ondernemingen. Anouck deelt graag haar ervaring met HR praktijken en processen zoals rekrutering en selectie, talentontwikkeling, performance management, verloning, leiderschap en motivatie van medewerkers en uitstroom. Anouck heeft gewerkt als HR consultant voor verschillende sectoren en organisaties en als HR manager in een tech scale up,Teamleader. 

Interesse om in te schrijven voor het postgraduaat Supply Chain Management & Business Analytics? Dat kan via deze link !

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden