Postgraduaat

Supply Chain Management & Business Analytics

Waarom deze opleiding?

België is centraal gelegen in Europa en de bestaande infrastructuur, zeehavens, luchthavens en een sterk ontwikkeld netwerk voor wegvervoer, spoorvervoer en binnenvaart zorgen ervoor dat België significante voordelen heeft als locatie voor logistieke activiteiten. Heel wat ondernemingen zijn bijgevolg op zoek naar hoogopgeleide logistieke professionals. Werkzekerheid gegarandeerd dus! Het is op expliciete vraag van het werkveld dat Arteveldehogeschool deze opleiding opstart: de nauwe samenwerking met logistieke (inter)nationale partners en de praktijkgerichtheid zijn dan ook gegarandeerd!  

Heb je al enige ervaring in de logistieke sector en wil je je kennis verdiepen en/of verbreden, dan vind je zeker je gading in één of meerdere van deze modules: Supply Chain Optimization, Logistics IT & Engineering, HR & Leadership.

Ben je een starter met weinig tot geen ervaring in de logistieke sector, dan word je in dit postgraduaat volledig ondergedompeld en klaargestoomd om een kickstart te nemen in je supply chain carrière!

We staan gekend om de praktijk dichtbij jou en jouw (professionele) leefwereld te brengen. Denk aan concrete cases, vele gastsprekers en docenten met ervaring binnen de supply chain sector.

Interesse om in te schrijven voor het postgraduaat Supply Chain Management & Business Analytics? Dat kan via deze link !

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden