Talent Fair for Business

Tijdens de Talent Fair for Business tonen 40 geselecteerde laatstejaarsstudenten Officemanagement aan dat ze ruimdenkende professionals zijn. Ze zetten voor een breed publiek van bedrijven en docenten hun talenten in de verf met een eigen stand, en bewijzen zo dat zij als officemanager helemaal klaar zijn voor de arbeidsmarkt! 

Het project

Studenten officemanagement kiezen van bij de start van hun opleiding een specialisatietraject: Event- en projectmanagement, Languages of Human Resources Management. Welke keuze ze ook maken, ze krijgen een stevige mix van talen, digital skills, nieuwe media, marketing en project-, process- en changemanagement … Daarnaast komen er vakken aan bod specifiek voor hun specialisatietraject: event management, human resources management of een extra taal. 

Om aan te tonen dat de studenten na drie jaar helemaal klaar zijn voor de arbeidsmarkt, daagden wij hen uit om een ‘Talent booth’ te ontwikkelen waarin zij hun talenten, kennis en kunde als officemanager op een originele manier uit de doeken doen.

Het event

Uit alle laatstejaarsstudenten werden er 40 geselecteerd om deel te nemen aan de Talent Fair for Business op donderdag 14 juni. Zij bouwen hun ‘Talent booth’ op in de Kantine en Wintertuin van campus Kantienberg, voor hun docenten en veertig geïnteresseerde bedrijven. Nadien volgt een netwerkreceptie, zodat de firma’s beter kennis kunnen maken met de studenten die bij hen een goede indruk hebben nagelaten.