TROTS-award Podologie

In het kader van het TROTS-project (TROTS staat voor: Trots op de Realisaties, de Ongewone ideeën en de Talenten van onze Studenten) van de hogeschool zijn wij op zoek gegaan naar bijzondere studenten Podologie. Studenten op wie we TROTS mogen zijn.

Wedstrijdverloop  

Studenten en docenten kregen de kans om in de loop van academiejaar 17-18 een of meerdere studenten te nomineren: studenten die omwille van hun uitzonderlijke (persoonlijke, familiale …) situatie als student uitblinken, die mantelzorger zijn, die vrijwilliger zijn bij jeugdbeweging, sportclub, studentenclub, vereniging …

De 'longlist' werd door een jury bestaande uit de opleidingscoördinator en -directeur ingekort tot drie genomineerden. Zij worden in de bloemetjes gezet tijdens het TROTS-event én een van de genomineerden wordt uitgeroepen tot winnaar. De winnaar zal bepaald worden door de jury, op basis van zijn of haar inzet als student én als persoon. 

Materialenbeurs

Op 1 oktober organiseert de opleiding Podologie een materialenbeurs. De perfecte gelegenheid om de TROTS-award uit te reiken! In bijzijn van alle aanwezigen zullen de drie genomineerde studenten in de bloemetjes worden gezet met een video. Daarna volgt de bekendmaking van de winnaar.

Lees het nieuwsbericht