Lid worden van ExArte

Nieuwsjaarswensen, bijzondere uitnodigingen, extra-mededelingen die alle ex-medewerkers van de Arteveldehogeschool best weten worden per mail of post gestuurd naar alle adressen van ex-medewerkers waarover we beschikken.

De uitnodigingen naar de activiteiten worden echter alleen verstuurd naar ex-medewerkers die effectief toegetreden zijn tot de vereniging. Je wordt lid van Ex-Arte vzw na het betalen van een jaarlijkse bijdrage van tien euro (€ 10). Het is een kleine bijdrage voor administratieve kosten, ook nodig voor een vlotte werking en af en toe kan Ex-Arte op een activiteit iets aanbieden aan de leden. Het lidmaatschap betreft telkens een kalenderjaar. Aan het lidmaatschap is een lidkaart verbonden.

De activiteiten zullen ook verder aangekondigd worden op deze website. Een ex-medewerker die geen lid is van de vereniging zal steeds via de website kunnen vernemen wat er op de agenda staat en kunnen inschrijven voor een activiteit. Hij/zij zal zich echter zelf via de site moeten informeren.
Word je graag lid van de Vereniging van ex-medewerkers van de Arteveldehogeschool (ExArte)?  Contacteer dan tackrita@skynet.be
Ex-medewerkers kunnen zich op elk moment melden als lid via het inschrijvingsformulier én overschrijving van het lidgeld. 

De storting van 10,- euro uitsluitend op onderstaand nummer:

IBAN  BE72 7370 3873 9116
BIC KREDBEBB
van:  EXARTE
         9000 Gent

De nieuwe lidkaarten worden door ExArte aangemaakt en dan worden ze per post bezorgd aan de leden. Je zal begrijpen dat het aanmaken van de lidkaarten niet continu maar een paar maal per jaar zal gebeuren, gebundeld voor zoveel mogelijk leden samen.

Noteer a.u.b. in de mededeling van de overschrijving je naam en voornaam + “lid Ex-Arte 2021”.

Je weet dat het de bedoeling is dat zoveel mogelijk oud-collega’s lid worden van onze vereniging. Ken je oud-collega’s die nog geen lid zijn van Ex-Arte? Spreek hen aan, vertel hen over onze vereniging en onze activiteiten, nodig hen uit om lid te worden. Onze ontmoetingen en activiteiten kunnen er alleen maar aangenamer door worden.

Met hartelijke groeten, namens het bestuur,
Jeanne Leniere, voorzitter ExArte vzw