Klaar voor een job?

Check de jobsite

Raadpleeg de vacatures van werkgevers op zoek naar afgestudeerden van de Arteveldehogeschool.
Of laad je CV op zodat je sneller gevonden wordt door werkgevers die op zoek zijn naar talent.

Volg een sollicitatietraining

Als oud-student (of laatstejaars) kan je een sollicitatietraining volgen.

De volgende trainingen i.s.m. Randstad vinden plaats op 7 mei 2020 en 20 mei 2020. De trainingen zullen online plaatsvinden. 
Inschrijven voor de training van 7 mei, kan via deze link.
Inschrijven voor de training van 20 mei, kan via deze link.  

Wegens groot succes zijn er twee extra trainingen voorzien op 4 juni 2020 en op 17 juni 2020. De trainingen zullen opnieuw online plaatsvinden. 
Inschrijven voor de training van 4 juni, kan via deze link.
Inschrijven voor de training van 17 juni, kan via deze link.
 

Je kan ook de workshop ‘Solliciteren met een functiebeperking’ volgen. Deze workshop wordt gegeven door het team integrale begeleiding van de  Artveldehogeschool. Het is een aanvulling op de  sollicitatietraining.  Ze gaat door op:
26 maart 2020 van 18.30 tot 20.30u.  Schrijf je hier in.
25 juni 2020 van 18.30 tot 20.30u. Schrijf je hier in.

Screening sollicitatiebrief en cv

Je kan je cv en sollicitatiebrief ook laten nalezen door een medewerker van de dienst studieadvies. Dit doe je door een mailtje te sturen naar eva.booms@arteveldehs.be. Je krijgt dan binnen de week feedback op je documenten.

Solliciteren met een functiebeperking

Heb je een functiebeperking en wil je solliciteren? Meer info over ondersteuningsmaatregelen op de werkvloer, coaching bij de zoektocht naar een passende job en tips bij het solliciteren vind je hier.

Kom naar de jaarlijkse Afstudeerbeurs

Op zoek naar een eerste uitdagende job? Zo'n 200 organisaties zien je graag komen. Daarnaast vind je er een ruim aanbod van workshops en infosessies over solliciteren en de start van je loopbaan. De Associatie Universiteit Gent organiseert jaarlijks een afstudeerbeurs in het ICC in Gent. De beurs van 2019 vindt plaats op 2 april.