hond

Video: GDM Gazet Promo 3

Interview: Annick De Laender

Annick De Laender, je kent haar waarschijnlijk als de grootste powerwoman van Campus GDM. Anderen refereren ook wel eens naar haar met de aanspreektitel Béyonce. Tussen de lessen door konden wij haar strikken voor dit ontzettend leuke interview. Annick, u bent een vrouw naar ons hart!

Interview: Joris Thys

Joris Thys, docent Graphic Design en LODO, is sinds vorig jaar een nieuw gezicht op de campus. Hij is illustrator in hart en nieren. In dit interview leert u hem een beetje beter kennen. Wijze gast, als je het ons vraagt.

Horoscoop: Juni

Interview: Luk Bouters

Hij snuffelt zo af en toe eens rond op de campus, maar meestal vind je hem in zijn bureau met zijn deur open. Zo kan iedereen eens binnen springen voor een interview, een babbel of iets belangrijk. Hierbij het enige echte interview met onze opleidingsdirecteur: Luk Bouters!

Artikel: EHBH

Hierbij “Eerste Hulp Bij Herexamens”, een verzameling tips en weetjes die een verzachtend zalfje vormen om de zomervakantie door te komen en in september die herexamens te “ownen”!

Artikel: Een blik op het promoboek

Elk jaar maken de laatstejaars een promoboek om zichzelf en hun medestudenten te promoten. We stelden enkele vraagjes aan het team van dit jaar om eens te polsen wat zo'n eindejaarsproject precies inhoudt...

Horoscoop: Maart

Artikel: GDM Goes ECO

Liefste medestudenten, aangezien wij nu de macht hebben om vanalles en nog wat jullie richting uit te gooien willen wij hier opti maal gebruik van maken *moehaha*. Met dit artikel willen we graag een statement maken in verband met milieu en de hedendaagse maatschappij. We willen namelijk bewustzijn creëren in verband met de gezondheid van onze omgeving en onszelf.

Interview: Pieter Vandaele

Iedereen op de campus kent hem, de frontman van de populaire meidengroep: Pieter Vandaele. Ondanks zijn drukke tijdsschema, hadden we de eer om tussen twee repetities door deze man enkele vragen te stellen. De antwoorden delen we graag met jullie!

Interview: T.R.O.T.S

Onze laatstejaars werden allemaal toegewezen aan een project. Uiteraard is de GDM gazet het coolste project, maar ook T.R.O.T.S. moet zeker niet onderdoen.

Artikel: Food Photography

In december vond op de campus een workshop Food Photography plaats. Twee dames kwamen langs om hun kennis met ons te delen. Eveline Boone was de fotografe van dienst. Zij leerde ons de tips en tricks van het fotograferen van eten aan. Voor we aan de foto’s begonnen zorgde Jozefien Ryckx voor de esthetische kant van het verhaal. Jozefien is foodstyliste.

Video: GDM Gazet Promo 2

Artikel: Stuvers

Beste lezer,
Wij zijn de studenten van de studentenraad van Grafische en digitale media. Elke hogeschool en universiteit heeft een studentenraad. Uiteraard bestaan wij uit studenten waarvan per klas minstens 1 iemand stuver is. Voor deze campus kan je dus bij ons terecht!

Horoscoop: December

Video: GDM Gazet Promo

Promo voor de eerste editie GDM Gazet

Interview: Linda Bogaert

Linda Bogaert werkt al zo’n 25 jaar als docente op de Arteveldehogeschool. Ze houdt van talen, reizen en mmm… appeltaart! We nemen mevrouw Bogaert even “onder de hoed” in dit interview. Lees mee en ontdek haar geheime avonturen!

Interview: GMB@twerk

Met het project ‘GBM at work’ zetten we de afstudeerrichting Grafimediabeleid in de spotlight. Niet iedereen weet perfect waar GMB voor staat, dus proberen we dat met klare taal en duidelijke beelden over te brengen.

Interview: Tomas Hoste

Op een school vol creatievelingen zoals bij ons zal het je vast niet verwonderen dat hier ook enkele jonge ondernemers tussen zitten. Studenten tussen ons die graag een bedrijf zouden opstarten of zelfs al een bedrijfje hebben. Eén hiervan is Tomas Hoste. Met zijn bedrijf Ground2Sky maakt hij video’s voor verschillende bedrijven en heeft hij onlangs een project gedaan voor het boek dat ons allemaal wel bekend is. “Schrijven, van verslag tot eindwerk”.

Interview: Frans Van der Meiren

Frans Van Der Meiren gaat dit jaar op pensioen na 36 jaar op de Arteveldehogeschool. Hij is gepassioneerd door onze school, zijn vakken en wielrennen. Lees hier een laatste interview met de man die ons zijn passie voor beeldverwerking deelde.

Fotoreportage: Breda

foto's door:
Marie Van Landuyt, Celien De Roo, Shauny Eloot en Sien Steyaert