Bachelor na bachelor

Creatieve Therapie

88 studiepunten, Deeltijds, Werken en studeren combineren mogelijk, Campus Kantienberg

Onze aanpak

De vier media worden afwisselend per twee academiejaar aangeboden: 

  • 2020-2021: danstherapie en muziektherapie
  • 2021 - 2022: beeldende therapie en dramatherapie

Als je gekozen medium dit academiejaar niet wordt georganiseerd, kan je toch  inschrijven voor de algemene vakken op voorwaarde dat je de instroomprocedure hebt gevolgd. Het volgende academiejaar neem  je de mediumspecifieke vakken op. Je kan daarvoor best contact opnemen met de trajectbeheerder Janna Van Der Heyden.

Belangrijk om te weten is dat we het voorbereidingsprogramma en de daaropvolgende bachelor-na-bacheloropleiding pas organiseren als er minstens 36 studenten zijn ingeschreven. 

De manier van werken in de lessen mediumspecifiek handelen

In deze presentatie krijg je een sfeerbeeld van de manier van werken in de lessen mediumspecifiek handelen met reflecties van studenten over de lessen.

Hoe zwaar is de opleiding? 

Het voorbereidingsprogramma bedraagt maximaal 28 studiepunten (SP) en wordt over één academiejaar gespreid. De bachelor-na-bacheloropleiding in de Creatieve therapie omvat 60 studiepunten en duurt twee jaar. 
Concreet betekent dit dat je de opleiding kan combineren met een halftijdse job. 

Hoeveel kost de opleiding? 

Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je eerst deelnemen aan een adviesdag. Daar vragen we 120 euro voor. 

De bachelor-na-bacheloropleiding bestaat uit twee delen: het voortraject en de bachelor- na bacheloropleiding. 

Voor het voortraject betaal je maximaal € 572,80. Dat bedrag bestaat uit het basisbedrag van € 245,20 plus € 11,70 maal het aantal studiepunten.

De volgende twee academiejaren neem je telkens een programma van 30 studiepunten op. Het studiegeld berekenen we in de bachelor na bachelor jaren wat anders. Dit is wettelijke bepaald. Dan bedraagt de kostprijs voor academiejaar 2020 – 2021 maximaal € 950,20. Je betaalt een basisbedrag van € 245,20 plus € 23,50 maal het aantal studiepunten waarvoor je je inschrijft (onder voorbehoud).

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden