Starten in februari

Ben je een late beslisser? Heb je al even gewerkt? Heb je net de centrale examencommissie achter de rug? Of past je huidige opleiding niet helemaal bij je en wil je een andere richting inslaan? Start je opleiding aan de Arteveldehogeschool in februari!

Herbekijk het Facebook Live infomoment 

Op vrijdag 1 februari was er een online infomoment over starten in februari via Facebook Live. Hieronder kan je het herbekijken.

Heb je zelf nog vragen? Mail dan naar studieadvies@arteveldehs.be.


Opleidingen met een specifiek februaritraject

Bacheloropleidingen

De bacheloropleiding Bedrijfsmanagement biedt een specifiek februaritraject aan waarbij je kan starten in februari en, als alles goed gaat, drie jaar later eind januari afstuderen. Net zoals bij de klassieke start in september duurt het februaritraject bij die opleidingen dus 6 semesters. Bij de afstudeertrajecten KMO, Financie-Verzekeringen, Logistiek management studeer je af na 7 semesters (tenzij je vrijstellingen hebt van een vorige opleiding).

Graduaten

Er zijn ook verschillende graduaten die een specifiek februaritraject aanbieden. Dat betekent dat je ze kan afronden op drie jaar, ongeacht of je start in september of februari. 
In februari 2019 kan je starten met:

Start andere opleidingen in februari

Ook de bacheloropleidingen hieronder kan je starten in februari. Deze opleidingen duren voor wie start in februari standaard 3,5 jaar. Dat is een half jaar (1 semester) langer dan voor wie start in september.

Bacheloropleidingen met start in februari:

Wil je een andere bacheloropleiding starten in februari? Dat kan wellicht via een traject op maat.

    Postgraduaten

    Heb je al een diploma hoger onderwijs en wil je starten met een postgraduaat? De startdata variëren naargelang de opleiding. Een volledig overzicht vind je hier


    Praktische info en inschrijven

    Alle info over inschrijven vind je hier. Opgelet: contacteer altijd vooraf de opleiding die je via een februaritraject wil starten of ga naar een infomoment. Samen stellen jullie een specifiek traject op waarmee je je kan gaan inschrijven.

    Praktische info over je studentenaccount, het studiemateriaal en de mogelijkheid om tegen een voordelige prijs een laptop te kopen, vind je hier.