Starten in februari

Ben je een late beslisser? Heb je al even gewerkt? Heb je net de centrale examencommissie achter de rug? Of past je huidige opleiding niet helemaal bij je en wil je een andere richting inslaan? Start je opleiding aan de Arteveldehogeschool in februari!

Herbekijk het Facebook live online infomoment 

Je overweegt om in februari met een opleiding te starten, maar je zit met nog een aantal vragen? Op donderdag 25 januari om 12 uur hielden we een online infomoment via Facebook Live.

Kan ik bij elke opleiding in het tweede semester instappen? Moet ik dan langer studeren of niet? En volg ik dan een ander programma dan mijn medestudenten die in september zijn gestart? Medewerkers van de dienst studieadvies en de dienst studentenvoorzieningen  stonden virtueel klaar om alle vragen te beantwoorden.

Herbekijk het infomoment hier:

Heb je zelf nog vragen? Mail dan naar studieadvies@arteveldehs.be.


Opleidingen met een specifiek februaritraject

De bacheloropleiding Bedrijfsmanagement biedt een specifiek februaritraject aan waarbij je kan starten in februari en, als alles goed gaat, drie jaar later eind januari afstuderen. Net zoals bij de klassieke start in september duurt het februaritraject bij die opleidingen dus 6 semesters. Bij de afstudeertrajecten KMO, Financie-Verzekeringen, Logistiek management studeer je af na 7 semesters (tenzij je vrijstellingen hebt van een vorige opleiding).

Start andere opleidingen in februari

Ook de volgende bacheloropleidingen kan je starten in februari. Deze opleidingen duren in dat geval wel een half jaar langer (1 semester) dan voor wie start in september:

Bacheloropleidingen

Wil je een andere bacheloropleiding starten in februari? Dat kan wellicht via een traject op maat.

Bachelor-na-bacheloropleidingen

Ook de volgende bachelor-na-bacheloropleidingen in het onderwijs hebben een tweede instapmoment in februari:

Graduaten

Deze graduaten starten ook in februari:

Postgraduaten


Praktische info en inschrijven

Alle info over inschrijven vind je hier. Opgelet: contacteer altijd vooraf de opleiding die je via een februaritraject wil starten of ga naar een infomoment. Samen stellen jullie een specifiek traject op waarmee je je kan gaan inschrijven.

Praktische info over je studentenaccount, het studiemateriaal en de mogelijkheid om tegen een voordelige prijs een laptop te kopen, vind je hier.