Campus Brusselsepoortstraat

Campus Brusselsepoortstraat is de thuisbasis voor de toekomstige leraren in het lager onderwijs en voor zij die zich verder willen verdiepen in schoolontwikkeling of zorg op maat binnen de schoolmuren.

Campus Brusselsepoortstraat is de thuisbasis voor de toekomstige leraren in het lager onderwijs en voor zij die zich verder willen verdiepen in schoolontwikkeling of zorg op maat binnen de schoolmuren. Een van de grootste troeven van deze campus is de centrale ligging. Op wandelafstand is er veel te beleven en met een tramhalte voor de deur sta je zo op de Korenmarkt!

Adres

Brusselsepoortstraat 93
9000 Gent

Google Maps | Waze

Contact

☎ 09 234 81 00
Facebook

Ontdek de campus

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Zowel vanaf station Gent Sint-Pieters als Gent-Dampoort kan je de bussen 34, 35, 36 nemen tot aan de halte ‘Keizerspoort’. 

Met de auto

  • Parkeer je wagen aan de Park & Ride in Gentbrugge en neem tramlijn 2 tot de halte ‘Keizerspoort’. 
  • Vanaf 1 januari 2020 bant Gent de meest vervuilende auto’s uit de binnenstad. Campus Brusselsepoortstraat ligt in de nieuwe lage-emissiezone (LEZ). Benzinewagens vanaf euronorm 2 zijn nog toegelaten in die zone, diesels moeten aan de euronorm 5 voldoen. Meer info op www.lez2020.gent.

In de omgeving

Een van de grootste troeven van campus Brusselsepoortstraat is zijn centrale ligging: vlak bij de autostrade en op wandelafstand van Gent-Zuid. Naast een groot winkelcentrum ligt ook de openbare bibliotheek en het Koning Albertpark aan de Zuid. Bovendien is er ook een erg vlotte tram- en busverbindingen naar andere plaatsen in Gent.

Voorzieningen

  • 19 leslokalen
  • een aangename cafetaria
  • tal van werkplekken
  • een fietsenstalling
  • een tramhalte vlakbij

Opleidingen op deze campus

Bacheloropleidingen

Bachelor-na-bacheloropleidingen

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden