Dienst Onderzoek en Ontwikkeling stimuleert en faciliteert kwaliteitsvol onderzoek en ondernemerschap aan onze hogeschool. We volgen het extern onderzoeksbeleid op, vertalen dit intern door en ondersteunen onze onderzoekers in hun zoektocht naar financiering en in het naar buiten komen alsook het creëren van impact met hun onderzoek. Hiernaast werken we ook aan een systeem om de kwaliteit van ons onderzoek te versterken en efficiënter onze onderzoeksprojecten te beheren. Kortom, we effenen paden voor een optimale en structurele samenwerking met onze hogeschool, om samen sterk te innoveren en om zo de impact van ons onderzoek regionaal tot wereldwijd te bevorderen.

 

Achter onze dienst staat een team om dit allemaal mogelijk te maken. Bekijk onderstaande foto, navigeer door de verschillende ruimtes en klik op de blauwe bol naast elke persoon om ons beter te leren kennen!

Wetenschapscommunicatie

Maak kennis met ons uitgebreid aanbod workshops en evenementen wetenschapscommunicatie voor jong en oud zoals WetenschapscaféScience BarKinderuniversiteit en zo veel meer! Contacteer Lise Van der Haegen voor vragen of informatie rond wetenschapscommunicatie.

Contacteer Lise Van de Haegen 

Interesse in samenwerking?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in innovatie om jou of je bedrijf/organisatie te helpen zoeken naar hands-on oplossingen voor pertinente uitdagingen? 

Contacteer ons

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van recente onderzoeksprojecten aan Arteveldehogeschool? 

Locatie Dienst Onderzoek en Ontwikkeling

Campus Hoogpoort
Hoogpoort 15
9000 Gent