Bachelor

Business & Languages (Human Resources)

Voorheen: Human Resources Management, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Als specialist in Human Resources (HR) organiseer je het dagelijkse personeelsbeleid van A tot Z om samen de doelstellingen van de organisatie waar te maken. Je vertrekt hierbij vanuit een talentgerichte en waarderende visie die het beste uit eenieder naar boven haalt. Van aanwervingen en selecties, tot loonadministratie en talentontwikkeling; als hr-specialist ben je elke dag bezig met het menselijk kapitaal van een bedrijf.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Iets voor jou?

Ontdek aan de hand van een handige checklist of jij en dit keuzetraject een goede match vormen.

Wat zal je leren?

Ons specialisatietraject is veel meer dan alleen rekruteren en selectie. We richten ons op alle praktijkgerichte, strategische en commerciële facetten van het hr-departement.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Wat na je opleiding?

Hr-professionals zijn in elke organisatie van onschatbare waarde. Ze spelen een sleutelrol bij aanwervingen, maar ook op de loonadministratie en bij talentontwikkeling.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Organisatie en Management volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Dat ik zo snel na afstuderen een job vond, is mee te danken aan de Talent Fair for Business.
Tine
Oud-studente Human Resources en klantenbeheerder payroll bij Attentia

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Organisatie en Management
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden