Bachelor

Business & Languages (International Relations)

Voorheen: Business & Languages (Languages), 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Met jouw interesse voor talen sta je te springen om interculturele contacten te leggen in de bedrijfswereld. Daarnaast pak je problemen snel en efficiënt aan en zoek je creatief naar oplossingen. Dankzij verbindende communicatie bouw je goede relaties op met stakeholders, verbeter je de werking van je organisatie en switch je vlot tussen verschillende talen en culturen.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Iets voor jou?

Ontdek aan de hand van een handige checklist of jij en dit keuzetraject een goede match vormen.

Wat zal je leren?

Ben je gefascineerd door interculturele communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vreemde talen? Dan is deze afstudeerrichting echt iets voor jou.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Wat na je opleiding?

Je meertaligheid is je ticket naar een mooie carrière. Dit specialisatietraject is ook een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of een master via een schakeljaar.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Organisatie en Management volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Wij praatten Frans, zij Nederlands. In het begin was het wat onwennig, maar door te praten en constant in te pikken tijdens de uitwisseling, leer je nog zoveel meer dan in de lessen.
Jolien
Studente Business & Languages

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Organisatie en Management
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden