Bachelor

Educatieve Bachelor Lager Onderwijs

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Werken en studeren combineren mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk, Starten in februari mogelijk, Leraar-In-Opleiding (LIO)-traject mogelijk, VDAB-traject mogelijk, Campus Brusselsepoortstraat

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

We bieden je een eigentijdse en competentiegerichte opleiding aan waardoor je een bekwame, kritische leraar wordt. Je kijkt verder dan wat leraren vandaag doen en besteedt aandacht aan alle aspecten van de job. Wie afstudeert is niet alleen pedagogisch en didactisch onderlegd, maar heeft ook troeven in huis die bij andere jobs van pas komen.

Gaandeweg leg je je eigen accenten en kan je jezelf profileren. In de opleidingslijn taal-expressie-communicatie kies je de vaardigheid waarvoor je wil gaan. De ateliers zijn het kloppend hart van de opleiding. Ze zorgen ervoor dat je continu praktijk en theorie koppelt. De ateliers lopen doorheen de hele opleiding en vinden afwisselend plaats op de campus en in een basisschool.

Meer details over het curriculum van deze opleiding vind je in onderstaande ECTS-fiche.

Wil je meer info over elk vak van deze opleiding?

Raadpleeg de studiegids (ECTS-fiches)

In de studiegids kies je eerst de opleiding en het traject waarover je meer wil weten.
Klik 'Zoeken' en je kan snel naar de inhoud en leerdoelen van elk vak.
 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden