Business & Languages

Ga voor een maxi portie taal en kies Business & Languages. Je laat problemen wegsmelten, stroomlijnt processen en communiceert vlekkeloos met  Antwerpen,  Aken of Avignon. Je bent een volwaardige co-manager en weet dat je een brain freeze het beste tackelt met je professionele mening.  Met een diploma als multitalent op zak vind je werk bij de meest uiteenlopende organisaties. 

De troeven van het specialisatietraject Languages

  • Je maakt van jouw meertaligheid een echte troef. Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vreemde talen? Dan is het specialisatietraject Languages  écht iets voor jou!
  • Dit specialisatietraject gaat veel verder dan talen en communicatie. De unieke combinatie van business basics aangevuld met process-, project en changemanagement maakt dat je na de opleiding ook zelf processen kan modelleren, concretiseren en verbetervoorstellen kan formuleren. Jij wordt opgeleid tot een procesmanager die zowel de kleinste schakel kent als het totaalplaatje ziet.
  • Wij leren je het bedrijfsimago van jouw organisatie uit te bouwen. Als specialist in relatie- en reputatiemanagement (community management) begrijp je als geen ander het belang van interne en externe communicatie. Je bent in staat een positieve reputatie uit te bouwen met alle stakeholders (klanten, leveranciers, businesspartners,...) .
  • Communicatie speelt een cruciale rol. Jij hebt een stapje voor om aan de slag te gaan als taalspecialist/internationaal agent in internationale en meertalige organisaties.
  • Met dit diploma op zak kan je meteen aan de slag. Studeer je toch liever verder? Het specialisatietraject Languages is een uitstekende voorbereiding op een bachelor-na-bachelor of (via een schakeljaar) op een master.

Welke vakken zal je krijgen?

>> Ontdek het specialisatietraject Languages op onze infodag!

 

"We komen zeker naar de proeflessen"

Twee vriendinnen die ook na het secundair wellicht zij aan zij blijven staan: maak kennis met Eline Van Acker en Kimya Gholami. Het duo volgde Economie-Talen aan de Gentse Sint-Bavohumaniora en vindt Officemanagement daar goed bij aanleunen. “Het is interessant om nog dieper op bepaalde dingen in te gaan”, zegt Eline op de SID-in Gent. “En omdat je aan Arteveldehogeschool liefst 15 studiepunten vrij invult met keuzevakken, kies je zelf hoe je je opleiding vormgeeft.” Lees meer op onze blog.