Event- en projectmanagement

Als je alle bordjes liever draaiende in de lucht houdt dan ze op tafel te zien staan, is Event- en Projectmanagement jouw speeltuin. Je smult van strakke planningen en creatieve concepten. Je hebt oog voor de extra flavour on top, maar je kent ook alle stappen om die te bereiken. Een event- en projectmanager heeft zowel de kennis als het stevig paar handen om van elk event een beleving te maken. 

Event- en projectmanagement (Bachelor in het officemanagement)

 

De troeven van de afstudeerrichting Event- en Projectmanagement

  • Al vanaf het eerste jaar ligt de focus op praktijk. Dat is uniek in Vlaanderen. Dankzij real-life opdrachten, bedrijfsbezoeken, gastcolleges,  inspiratiesessies en stages ontdek je de wondere wereld van events en projecten. Vorig academiejaar kregen onze studenten de kans om een unieke blik achter de schermen van Tomorrowland te werpen. Geniet hieronder mee van enkele sfeerfoto's. 
  • Je kiest van bij de start voor de opleiding Event- en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogramma’s, marketingstrategieën en process-, project- en changemanagement.
  • Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit. Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline: je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en zet trends om in aantrekkelijke projecten.
  • Dankzij onze nauwe samenwerking met bedrijven slagen wij er als opleiding in de vinger aan de pols te houden met de eventsector. We laten jou proeven van de nieuwste trends in een sector die voortdurend in beweging is. Vele van onze (praktijk)docenten staan trouwens nog met één voet in de bedrijfswereld. Ze zijn bronnen van expertise, energie, ideeën en creativiteit. 

Welke vakken zal je krijgen?

>> Ontdek de afstudeerrichting Event- en Projectmanagement op onze infodag!

 

Peter Van de Veire kwam onze studenten Event- en Projectmanagement inspireren

Geen man die zo evenementen als het Eurovisiesongfestival en de MIA's aan elkaar praat. Geen presentator die zo uitbundig je ochtendhumeur verdrijft op nationale radio. Een bloemlezing in zijn geheel eigen stijl. Peter Van de Veire over zware jobs, de (on)zin van vergaderen en de moord op Samson. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees snel het volledige artikel op onze blog!