Event- en projectmanagement

Wil je evenementen voor een klant organiseren of een eigen concept op poten zetten en uitvoeren? Van een plan op papier tot 'the real thing'? Productlanceringen, beursdeelnames, bedrijfsevents, congressen... in deze afstudeerrichting leer je grondig projectmatig werken.

Je gebruikt je creativiteit en ondernemingszin zonder de commerciële, logistieke, financiële en juridische aspecten uit het oog te verliezen.

Event- en projectmanagement (Bachelor in het officemanagement)

De troeven van de afstudeerrichting Event- en Projectmanagement

  1. Al vanaf het eerste jaar ligt de focus op praktijk. Dat is uniek in Vlaanderen. Dankzij real-life opdrachten, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en stages ontdek je de wondere wereld van events en projecten.
     
  2.  Je kiest van bij de start voor de opleiding Event- en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogramma’s, marketingstrategieën en process-, project- en changemanagement.
     
  3. Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit. Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline: je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en zet trends om in aantrekkelijke projecten.
     
  4. Dankzij onze nauwe samenwerking met bedrijven en organisaties slagen wij er als opleiding in de vinger aan de pols te houden met de eventsector. We laten jou proeven van de nieuwste trends in een sector die voortdurend in beweging is. Vele van onze (praktijk)docenten staan trouwens nog met één voet in de bedrijfswereld. Ze zijn bronnen van expertise, energie, ideeën en creativiteit.

Welke vakken zal je krijgen?

>>> Ontdek de afstudeerrichting Event- en Projectmanagement op onze infodag!