Postgraduaat

Digital Content Creation

27 studiepunten, Campus Kantienberg
Met dit postgraduaat op zak maak je meer kans op de arbeidsmarkt als digital content creator. Je leert bijvoorbeeld inschatten welke verhalen online het beste werken en je maakt content voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

Ontvang de opleidingsflyer per post of via e-mail.

De volgende editie start in september 2020

Je leert inschatten welke verhalen online het beste werken en je leert content maken voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

Met experts uit de media- en communicatiesector ga je in de les praktisch aan de slag met tekst, foto, graphic, (360) video, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), audio, data en influencers. Tijdens je stage op een online redactie, communicatiedienst of in een social story-telling agentschap scherp je je digitale vaardigheden verder aan.

Herbeleef de online infodag van 27 juni

Naar de startpagina


Infodag woensdag 2 september

Bekijk het programma en schrijf je in

Kort samengevat

In 20 lesdagen aangevuld met 30 stagedagen stomen we je klaar voor de rol van online redacteur of digitale content creator.

Over toelating en betaling

Over voorwaarden, kostprijs en betaling via KMO-portefeuille

Schrijf nu online in

Hoe inschrijven voor postgraduaat Digital Content Creation?
Digital Content Creation is een ideale voorbereiding om als digital content creator aan de slag te gaan. Ik heb dit nieuw creatief bloed graag in de rangen. Ze hebben een verfrissende kijk op online storytellingtechnieken.
Ilse Devroe
Videostrateeg Stad Gent

Vragen over deze opleiding?

Postgraduaat Digital Content Creation
Bart Haegens
T +32 (0)474 46 21 35
Contacteer via e-mail

In samenwerking met chase academy

digital content creation postgraduaat gentChase Academy bouwt mee het programma van de opleiding. Aangezien de digitale wereld zo snel verandert blijven we zo up-to-date.