Postgraduaat

Digital Content Creation

27 studiepunten, Campus Kantienberg
Met dit postgraduaat op zak maak je meer kans op de arbeidsmarkt als digital content creator. Je leert bijvoorbeeld inschatten welke verhalen online het beste werken en je maakt content voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

Kort samengevat

In 20 lesdagen aangevuld met 30 stagedagen stomen we je klaar voor de rol van online redacteur of digitale content creator.

Over toelating en betaling

Over voorwaarden, kostprijs en betaling via KMO-portefeuille

Schrijf nu online in

Hoe inschrijven voor postgraduaat Digital Content Creation?
Digital Content Creation is een ideale voorbereiding om als digital content creator aan de slag te gaan. Ik heb dit nieuw creatief bloed graag in de rangen. Ze hebben een verfrissende kijk op online storytellingtechnieken.
Ilse Devroe
Videostrateeg Stad Gent

Vragen over deze opleiding?

Postgraduaat Digital Content Creation
Bart Haegens
T +32 (0)474 46 21 35
Contacteer via e-mail

In samenwerking met chase academy

digital content creation postgraduaat gentChase Academy bouwt mee het programma van de opleiding. Aangezien de digitale wereld zo snel verandert blijven we zo up-to-date.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden