Postgraduaat

Intercultureel werken en coachen

Superdivers. Dat is hét woord dat onze huidige samenleving het best omschrijft. Interculturele competenties zijn dus een onmisbare troef voor elke professional. Dit praktijkgerichte postgraduaat biedt je de kans om mee te werken aan interculturele projecten in binnen- en buitenland, of om zelf een project te realiseren over de grenzen van verschillende culturen heen.

Iets voor jou?

Wil jij onze diverse samenleving beter begrijpen? Ben je klaar om je eigen identiteit te verkennen en van daaruit de dialoog tussen verschillende culturen aan te zwengelen? Scherp je interculturele vaardigheden aan via dit ervaringsgerichte postgraduaat!  

Waarom dit postgraduaat?

"In de multiculturele maatschappij van vandaag zijn interculturele competenties niet weg te denken." (Freddy Van Malderen, provinciaal directeur arbeidsmarktbeheer VDAB)

Getuigenissen postgraduaat Intercultureel werken

Vragen over dit postgraduaat?

Johanna Snoeck
Opleidingsverantwoordelijke
09 234 92 91

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden