Postgraduaat

Leiderschap

Je bent een gedreven basismedewerker of leidinggevende op zoek naar dé gesmaakte opleiding in leiderschap. Praktijkgericht en reflectief ervaringsleren wisselen elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders. Je leert jezelf én je team leiden, je maakt kwaliteitsvol beleid voor je afdeling én je maakt van (bijna) alle veranderingen in je organisatie een succes! Je kan nog inschrijven voor de februarigroep (september en oktober lopen al).

Interesse om te starten in september 2021? Laat jouw contactgegevens na en we brengen je op de hoogte van de start van de inschrijvingen.

Dankzij de opleiding kreeg mijn persoonlijke ontwikkeling en daarmee gepaard mijn persoonlijk leiderschap een enorme boost! Ik leerde om confrontaties aan te gaan en dat als iets positiefs te zien om constructieve verandering te brengen voor het grotere geheel.
Sanne Maesen
Danspedagoge Stad Gent

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

infoavond over Starten in februari

Ontdek op donderdag 28/01/2021 wat jouw mogelijkheden zijn om in februari alsnog met een opleiding te starten. In een leerrijke online sessie krijg je alle uitleg en kan je jouw specifieke vragen stellen.

Lees meer en schrijf je in

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden