Postgraduaat

Leiderschap

Je bent een gedreven basismedewerker of leidinggevende op zoek naar dé gesmaakte opleiding in leiderschap. Praktijkgericht en reflectief ervaringsleren wisselen elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders. Je leert jezelf én je team leiden, je maakt kwaliteitsvol beleid voor je afdeling én je maakt van (bijna) alle veranderingen in je organisatie een succes!

Ontvang de opleidingsflyer per post of via e-mail.

Dankzij de opleiding kreeg mijn persoonlijke ontwikkeling en daarmee gepaard mijn persoonlijk leiderschap een enorme boost! Ik leerde om confrontaties aan te gaan en dat als iets positiefs te zien om constructieve verandering te brengen voor het grotere geheel.
Sanne Maesen
Danspedagoge Stad Gent

Brochures

Academiejaar 2020-2021

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden