Postgraduaat
Leren en ontwikkelen in organisaties

Versterk het oplossend en lerend vermogen in je organisatie. Help individuen en teams te ontwikkelen door hen professioneel te coachen, adviseren, trainen en suprviseren. Creëer een lerende organisatie waar iedereen samen zijn verantwoordelijkheid opneemt om de organisatie-opdracht te realiseren. Werk je in/voor een organisatie als coach, trainer, stafmedewerker, consultant, adviseur, HRM- of vormingsverantwoordelijke, supervisor, mentor, …? Dan is dit postgraduaat helemaal voor jou!

Waarom deze opleiding?

Je vergroot je professionaliteit in coachen, adviseren, trainen, superviseren. Je leert leerprocessen op maat te ontwerpen en te begeleiden. Je ontdekt talrijke strategieën waardoor individuen, teams en organisaties hun verantwoordelijkheid opnemen en zelfsturend aan de slag kunnen.

Inschrijvingsprocedure

Aanmelding via de verantwoordelijke van Arteveldehogeschool Balans, Geert Van Vooren. Kandidaat-deelnemers hebben vooraf een instapgesprek.

Arteveldehogeschool Balans getuigenis - profielfoto Sofie De Ruyter
Balans is een leerschool voor het leven. Geen saaie schoolbanken, maar levendige, enthousiaste lesgevers die vanuit ‘de buik’ en de praktijk je als cursist meenemen in het coachen, leidinggeven. Hun sterkste troef is enerzijds het vertrekken vanuit je persoon en anderzijds het werken met wat zich aandient in je dagelijkse praktijk. De lesgevers weten de perfecte match te vinden tussen hun aanbod en je eigen vraag. Het enige wat je als cursist nodig hebt is een goeie spiegel, want zelfreflectie is het begin van alle coaching !
Sofie De Ruyter
teamcoach Dienst Ondersteuningsplan West-Vlaanderen

Vragen over dit postgraduaat?

Balans Arteveldehogeschool - profielfoto Geert Van Vooren
Geert Van Vooren
Verantwoordelijke Balans
09 234 88 70