Postgraduaat

Ondernemen met impact

Heb jij een ondernemend idee, maar zoek je ondersteuning, kennis en expertise om dit idee concreet te realiseren? Of lijkt het jou wel iets om (nu of later) je eigen zaak op te starten, en je eigen baas te zijn? Zoek je een nieuwe, innovatieve invalshoek voor jouw bestaand businessmodel? Dan ben jij de geschikte persoon voor dit hands-on en praktijkgericht postgraduaat!

Inhoud

Iets voor jou?

Na het volgen van dit postgraduaat ben je uitermate goed voorbereid om je eigen zaak op te starten, of je bestaande onderneming een nieuwe boost te geven met vernieuw(en)de inzichten!

Opleidingsprogramma en aanpak

Doorheen de verschillende modules krijg je de nodige tools aangereikt om je businessidee verder te verfijnen, en pas je de pas verworven expertise onmiddellijk toe op jouw businessidee.

Vragen? stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Waarom deze opleiding?

Ondernemerschap zit in ons DNA, en velen overwegen dan ook, soms na een aantal jaar aan de slag te zijn als werknemer, te starten met een eigen zaak, al dan niet (eerst) in bijberoep.

Praktisch

Hoelang duurt de opleiding en hoeveel kost ze? Je vindt de antwoorden hier.

Kalender

De lessen vinden telkens plaats op donderdagen (van 13u tot 21u) op campus Kantienberg.

Leer bij van docent-experten

Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde vakexperten die niet alleen expert zijn in hun vakgebied, maar die vaak ook zelf een eigen onderneming in bij- of hoofdberoep hebben.

Waar volg je les?

Dit postgraduaat volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus.

Heb je vragen over dit postgraduaat?

Catherine Goubau
Coördinator Postgraduaat 'Ondernemen met impact'
09 234 70 98
Contacteer via e-mail