Postgraduaat

Ondernemen met impact

Heb jij een ondernemend idee, maar zoek je ondersteuning, kennis en expertise om dit idee concreet te realiseren? Of lijkt het jou wel iets om (nu of later) je eigen zaak op te starten, en je eigen baas te zijn? Zoek je een nieuwe, innovatieve invalshoek voor jouw bestaand businessmodel? Dan ben jij de geschikte persoon voor dit hands-on en praktijkgericht postgraduaat!

Inhoud

Iets voor jou?

Na het volgen van dit postgraduaat ben je uitermate goed voorbereid om je eigen zaak op te starten of een ander 'elan' te geven, dit met impact voor de omgeving waarin je actief bent én voor de maatschappij. Vul je ondernemende rugzak met vernieuw(en)de inzichten!

Opleidingsprogramma en aanpak

Doorheen de verschillende modules krijg je de nodige tools aangereikt om je businessidee verder te verfijnen, en pas je de pas verworven expertise onmiddellijk toe op jouw businessidee. Via inspirerende gastsprekers krijg je inzichten en good practices over hoe je commercieel én sociaal ondernemen kan combineren.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over loopbaanbegeleiding, opleidingsverlof of educatief verlof? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Waarom deze opleiding?

Ondernemerschap zit in ons DNA, en velen overwegen dan ook, soms na een aantal jaar aan de slag te zijn als werknemer, te starten met een eigen zaak, al dan niet (eerst) in bijberoep.

Praktisch

Hoelang duurt de opleiding en hoeveel kost ze? Je vindt de antwoorden hier.

Kalender

De lessen vinden telkens plaats op dinsdagavonden (van 18 tot 22 u.) op campus Kantienberg.

Leer bij van docent-experten

Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde vakexperten die niet alleen expert zijn in hun vakgebied, maar die vaak ook zelf een eigen onderneming in bij- of hoofdberoep hebben.

Waar volg je les?

Dit postgraduaat volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus.

Heb je vragen over dit postgraduaat?

Sofie Laleman
Coördinator Postgraduaat 'Ondernemen met impact'
+32 (0)478 74 26 49
Contacteer via e-mail

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden