Postgraduaat

Zorgleraar

Je wil je als onderwijsprofessional verdiepen in een inclusieve en zorgzame omgeving voor alle leerlingen. Je wil hen zo begeleiden dat ze al hun talenten kunnen ontwikkelen, zowel cognitief sterk functionerende leerlingen als leerlingen met bepaalde stoornissen, beperkingen of uitdagend gedrag.

Inhoud

Doelgroep

Ben je al leraar in het basis- of secundair onderwijs en wil je graag beter leren inspelen op de specifieke noden van elke leerling?

Hoe en wanneer krijg je les?

Je opleiding start in september en duurt één academiejaar of twee semesters.

Hoe ziet je opleiding eruit?

De opleiding bestaat uit 2 Lerende Netwerken van 15 SP, één per semester. Het eerste Lerend Netwerk focust zich op de klasgroep, het tweede Lerend Netwerk focust zich op de individuele leerling.

Studiegeld

Meer informatie volgt

Zorgleraar

Word de zorgleraar die meebouwt aan kwaliteitsvol onderwijs voor alle leerlingen op school.

Sofie Michels
Contacteer via e-mail

Brochures

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden