Onderzoek

Ons praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek kent een sterke verbinding met het werkveld, de wetenschap, het onderwijs en de maatschappij.

Onderzoek aan Arteveldehogeschool vertaalt zich in onderbouwde, inclusieve en motiverende producten, methodieken en diensten waar diverse stakeholders concreet mee aan de slag kunnen. Het stimuleren van innovatie en creëren van impact, regionaal tot internationaal, staan hierbij centraal.

Ons praktijkgericht onderzoek resulteert in de ontwikkeling van innovatieve producten, diensten, processen. Wil je graag meer weten? Maak kennis met onze projecten.

Naar overzicht onderzoeksprojecten

Maak kennis met onze vijf onderzoekscentra

Dankzij onze expertise en praktijkgerichte aanpak zijn wij dé geschikte partner in onderzoek en innovatie. Via onze expertisedomeinen verzamelen we onze kennis over verschillende disciplines heen, zodat we samen sterk kunnen innoveren.

Contacteer ons

Ons onderzoek wordt door jullie gevoed! Heb je vragen of nood aan innovatieve oplossingen? 

Contacteer ons

 

Meer weten?

Onderzoek aan Arteveldehogeschool wordt gedreven door onze expert-onderzoekers en de Dienst Onderzoek en Dienstverlening. Maak hier kennis met het team van Dienst Onderzoek en Ontwikkeling.

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van recente onderzoeksprojecten aan Arteveldehogeschool? Volg ons op Twitter. Of abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws uit onze expertisecentra.

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden