Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Accountancy - Fiscaliteit

180 studiepunten, met Engelstalige vakken, Campus Kantienberg
Kies je voor de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit? Dan word je een rasechte specialist in boekhoudkunde administratie, fiscaliteit en financiële rapportering. Je hebt diverse digitale tools in de vingers en weet zo cijfermatige data om te zetten in informatie. Je ziet het verhaal achter de getallen en je bent in staat om ook over complexe zaken helder te communiceren. Je verleent advies op maat en je steunt daarbij op een stevige juridische basis.

Curabitur blandit tempus porttitor.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Heb je deze opleiding met succes afgerond? Dan word je beschouwd als een expert in de domeinen accountancy en fiscaliteit en heb je een stevige kennisbasis.

Wat na je opleiding?

Na de Bachelor Bedrijfsmanagement met de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit vind je gegarandeerd werk want accountant-fiscalist is een knelpuntberoep.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Via een verkort traject kan je een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Binnen de opleiding Bedrijfsmanagement kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Ik ben graag met cijfers bezig, dus accountancy-fiscaliteit is helemaal mijn ding. Bovendien kan je met dit diploma in elk bedrijf opklimmen op de carrièreladder.
Jonas Tilly
Student Accountancy-fiscaliteit

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail