Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Accountancy - Fiscaliteit

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Kies je voor de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit? Dan word je een rasechte specialist in boekhoudkunde administratie, fiscaliteit en financiële rapportering. Je hebt diverse digitale tools in de vingers en weet zo cijfermatige data om te zetten in informatie. Je ziet het verhaal achter de getallen en je bent in staat om ook over complexe zaken helder te communiceren. Je verleent advies op maat en je steunt daarbij op een stevige juridische basis.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Heb je deze opleiding met succes afgerond? Dan word je beschouwd als een expert in de domeinen accountancy en fiscaliteit en heb je een stevige kennisbasis.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Wat na je opleiding?

Na de Bachelor Bedrijfsmanagement met de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit vind je gegarandeerd werk want accountant-fiscalist is een knelpuntberoep.

Verkort traject en vrijstellingen

Via een verkort traject kan je een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Binnen de opleiding Bedrijfsmanagement kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Brochures

Academiejaar 2020-2021

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Ik ben graag met cijfers bezig, dus accountancy-fiscaliteit is helemaal mijn ding. Bovendien kan je met dit diploma in elk bedrijf opklimmen op de carrièreladder.
Jonas Tilly
Student Accountancy-fiscaliteit

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden