Bachelor

Bedrijfsmanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Heb jij een grote interesse in de bedrijfswereld en neem je graag initiatief? Ga dan voor de Bachelor Bedrijfsmanagement. Binnen deze opleiding kies je vanaf het tweede jaar voor een van de zeven afstudeerrichtingen of voor de volledig Engelstalige opleiding International Business Management.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Ontdek de 7 afstudeerrichtingen

Over de Bachelor Bedrijfsmanagement

Wat zal je leren?

Wij leveren je de ingrediënten aan: een up to date vakkennis, sociale vaardigheden en het toepassen van je kennis in de praktijk. Jij maakt van die ingrediënten het beste recept.

Waarvoor kies je?

De Bachelor Bedrijfsmanagement is als enige in Vlaanderen bekroond met het Bijzonder Kwaliteitskenmerk Ondernemen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Hoe ziet je opleiding eruit?

In het eerste jaar krijg je de tijd om te ontdekken in welk domein je je de komende tijd wil verdiepen zodat je daarna kiezen voor een van de zeven afstudeerrichtingen.

Wat na je opleiding?

Het grote voordeel van het hoge aantal afstudeerrichtingen is dat jouw toekomstperspectieven vrijwel onbegrensd en uiterst divers zijn.

Verkort traject en vrijstellingen

Via een verkort traject kan je een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Je kiest na het eerste gemeenschappelijke jaar via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Internationale ervaringen

Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor Bedrijfsmanagement is een erkende en geaccrediteerde opleiding. De opleiding werd ook beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Het boeiendste aan de opleiding vond ik dat ik praktische kennis aangereikt kreeg via bedrijfsbezoeken, workshops en studiereizen. Ik koos zelf voor de afstudeerrichting Marketing, omdat ik voelde dat ik daar mijn creatieve ei kwijt zou kunnen. Ik leerde er mijn ideeën vrijuit op tafel te gooien en out of the box te denken. Verder vernam ik hoe je een product in de markt zet en goede klantenrelaties opbouwt.
Seppe Huysman
Oud-student Bachelor Bedrijfsmanagement en sales representative bij Klingele Chocolade nv

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden