Bachelor

Bedrijfsmanagement

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Heb jij een grote interesse in de bedrijfswereld en neem je graag initiatief? Ga dan voor de Bachelor Bedrijfsmanagement. Binnen deze opleiding kies je vanaf het tweede jaar voor een van de zeven afstudeerrichtingen of voor de volledig Engelstalige opleiding International Business Management.

Ontdek de 7 afstudeerrichtingen

Over de Bachelor Bedrijfsmanagement

Wat zal je leren?

Wij leveren je de ingrediënten aan: een up to date vakkennis, sociale vaardigheden en het toepassen van je kennis in de praktijk. Jij maakt van die ingrediënten het beste recept.

Wat na je opleiding?

Het grote voordeel van het hoge aantal afstudeerrichtingen is dat jouw toekomstperspectieven vrijwel onbegrensd en uiterst divers zijn.

Waarvoor kies je?

De Bachelor Bedrijfsmanagement is als enige in Vlaanderen bekroond met het Bijzonder Kwaliteitskenmerk Ondernemen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie.

Hoe ziet je opleiding eruit?

In het eerste jaar krijg je de tijd om te ontdekken in welk domein je je de komende tijd wil verdiepen zodat je daarna kiezen voor een van de zeven afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra bachelordiploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Je kiest na het eerste gemeenschappelijke jaar via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Internationale ervaringen

Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor Bedrijfsmanagement is een erkende en geaccrediteerde opleiding. De opleiding werd ook beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Het boeiendste aan de opleiding vond ik dat ik praktische kennis aangereikt kreeg via bedrijfsbezoeken, workshops en studiereizen. Ik koos zelf voor de afstudeerrichting Marketing, omdat ik voelde dat ik daar mijn creatieve ei kwijt zou kunnen. Ik leerde er mijn ideeën vrijuit op tafel te gooien en out of the box te denken. Verder vernam ik hoe je een product in de markt zet en goede klantenrelaties opbouwt.
Seppe Huysman
Oud-student Bachelor Bedrijfsmanagement en sales representative bij Klingele Chocolade nv

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail