Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Kmo-Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Als kmo-manager van de toekomst zie je opportuniteiten en durf je beslissingen te nemen, ook als de risico’s moeilijk in te schatten zijn. Je bent alert voor wijzigende marktomstandigheden en je bent niet bang om je strategie bij te sturen. Je blinkt uit in creativiteit, digitale daadkracht en probleemoplossend vermogen. Kortom, je bent een geboren leider die met plezier een heel team op sleeptouw neemt. Stuk voor stuk kwaliteiten die je tijdens je bachelorproef business start-up op punt stelt.

Ontvang je brochure per post of via e-mail.
Benieuwd hoe het campusleven eruitziet volgend academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Je krijgt van ons een brede kijk mee op ondernemingen en hun diverse afdelingen. Je wordt gewapend om op een gefundeerde manier beslissingen te nemen.

Wat na je opleiding?

Heb je je Bachelor Kmo-Management op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. 95% van de afgestudeerden met dit diploma is na één jaar aan het werk.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.
Ik weet nog niet precies wat ik later wil doen, maar met de brede basis die je krijgt in Kmo-Management kan je alle kanten uit. Zowel als zelfstandige als in een onderneming.
Matthew Borré
Laatstejaarsstudent Kmo-Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden