Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Marketing

180 studiepunten, met Engelstalige vakken, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Hier draait het allemaal om de consument. Leg je toe op het analyseren van marktonderzoek en leer producten of diensten succesvol en creatief aan de man te brengen. Daarbij komt het je goed uit dat je de belangrijkste digitale vaardigheden echt in de vingers hebt. Je leert ook hoe je een trefzeker marketing- en communicatieplan opstelt en hoe je een publiek kan overtuigen met sales pitches en presentaties.

Over de afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Na deze opleiding hebben de consument en zijn customer journey geen geheimen meer. Met je creatieve presentaties weet je hoe je je doelpubliek kan bespelen.

Wat na je opleiding?

Met je diploma Marketing op zak ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. Maar liefst 95% van de afgestudeerden met dit diploma is na één jaar aan het werk.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor elke student Bachelor Bedrijfsmanagement identiek. Pas aan het einde van het eerste academiejaar maak je een keuze voor een van de afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra bachelordiploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Starten in februari

Binnen deze bachelor is het mogelijk om in februari te starten. Na het eerste gemeenschappelijke jaar kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Marketing is zo plezant omdat het méér is dan theorie. Je mag creatief zijn, je eigen ideeën verzinnen, outside-the-box denken. Dat maakt deze richting uniek.
Nils Loontjens
Tweedejaarsstudent Marketing

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail