Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Supply Chain Management

Voorheen: Logistiek Management, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
De fascinerende wereld van douane, accijnzen en milieuwetgeving is je natuurlijke habitat. Het geeft je een kick om goederen op de efficiëntste manier van punt A naar punt B te krijgen. Dankzij jouw organisatorisch talent, digitale vaardigheden en planmatigheid blijft de logistieke molen 24/7 draaien. Je bent een uitstekend communicator, ook in het Engels, Frans en Duits. Je kan zelfstandig werken, maar je bent evenzeer een onvervalste teamplayer.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Je wordt een professional op het vlak van supply chain management. Je vakkennis laat je toe het heft in eigen handen te nemen en uit je comfortzone te treden.

Wat na je opleiding?

Heb je je diploma op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren als een expert in supply chain management.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor elke student Bachelor Bedrijfsmanagement identiek. Pas aan het einde van het eerste academiejaar maak je een keuze voor een van de afstudeerrichtingen.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra bachelordiploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar, kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. De campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

infoavond over Starten in februari

Ontdek op donderdag 28/01/2021 wat jouw mogelijkheden zijn om in februari alsnog met een opleiding te starten. In een leerrijke online sessie krijg je alle uitleg en kan je jouw specifieke vragen stellen.

Lees meer en schrijf je in

Brochures

Academiejaar 2020-2021

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
In mijn job bij DSV zorg ik ervoor dat goederen de klant correct en tijdig bereiken. Ik behandel het volledige proces: van de aankomst in de Belgische haven tot de levering bij de klant. Echt tof!
Jill Verheyden
Oud-student Supply Chain Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden