Graduaat

Programmeren

120 studiepunten, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke
Tijdens het Graduaat Programmeren specialiseer je je in JavaScript, HTML, CSS, UI/UX en software engineering. Naast deze technische kant, leer je ook om creatief en commercieel te denken. Als programmeur creëer je namelijk niet alleen aantrekkelijke en functionele websites, maar werk je ook samen met heel wat bedrijven. Na deze opleiding kan je aan de slag als front-end developer, CMS Themer of full-stack JavaScript developer.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Wat zal je leren?

In het Graduaat Programmeren leer je programmeren en staat front-end web development centraal. Lees hier welke programmalijnen- en inhouden aan bod komen tijdens de opleiding.

Ontdek je opleidingsprogramma

Hier vind je het volledige studieprogramma voor het Graduaat Programmeren - Frond-end web development, met meer info over elk vak van deze opleiding.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Wat na je opleiding?

Ben je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden? Met het graduaatsdiploma Programmeren kan je heel wat verschillende richtingen uit.

Waarom dit graduaat?

Je kiest voor een jobgerichte opleiding met een sterke focus op leren al doende. De vraag naar goede programmeurs is groot!

Praktische info en veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de mediacampus, de minimumvereisten van je laptop en andere veel gestelde vragen.

Waar volg je les?

Het Graduaat Programmeren volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor wie zich wenst te verdiepen in de crossmediale sector.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Verkort traject en vrijstellingen

Spreid je de opleiding liever over drie jaar? Of heb je al een diploma hoger onderwijs of verworven credits? Dan heb je mogelijk recht op vrijstellingen.

Persoonlijke begeleiding

Een duwtje in de rug op het juiste moment maakt een wereld van verschil. Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt echt het beste uit jezelf.

Kwaliteitsvol onderwijs

Het Graduaat Programmeren is een erkende opleiding.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ik zet mijn tanden in iets totaal nieuws en vind het vooral leuk dat je meteen het resultaat van je werk ziet: met enkele ingrepen kan je een website in een bepaalde stijl gieten of zelfs helemaal veranderen. Mijn tip aan toekomstige studenten luidt: laat je niet overdonderen, maar ga mee in de flow. En aanvaard dat het wat tijd kost om alles onder de knie te krijgen.
Elien Maes
Tweedejaarsstudent Graduaat Programmeren

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden