Graduaat

Programmeren

120 studiepunten, VDAB-traject mogelijk, Campus Mariakerke
Tijdens het Graduaat Programmeren specialiseer je je in JavaScript, HTML, CSS, UI/UX en software engineering. Naast deze technische kant, leer je ook om creatief en commercieel te denken. Als programmeur creëer je namelijk niet alleen aantrekkelijke en functionele websites, maar werk je ook samen met heel wat bedrijven. Na deze opleiding kan je aan de slag als front-end developer, CMS Themer of full-stack JavaScript developer.

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Inhoud

Wat zal je leren?

In het Graduaat Programmeren leer je programmeren en staat front-end web development centraal. Lees hier welke programmalijnen- en inhouden aan bod komen tijdens de opleiding.

Ontdek je opleidingsprogramma

Hier vind je het volledige studieprogramma voor het Graduaat Programmeren - Frond-end web development, met meer info over elk vak van deze opleiding.

Verkort traject en vrijstellingen

Spreid je de opleiding liever over drie jaar? Of heb je al een diploma hoger onderwijs of verworven credits? Dan heb je mogelijk recht op vrijstellingen.

Waarom dit graduaat?

Je kiest voor een jobgerichte opleiding met een sterke focus op leren al doende. De vraag naar goede programmeurs is groot!

Wat na je opleiding?

Ben je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden? Met het graduaatsdiploma Programmeren kan je heel wat verschillende richtingen uit.

Waar volg je les?

Het Graduaat Programmeren volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor wie zich wenst te verdiepen in de crossmediale sector.

Praktische info en veel gestelde vragen.

Kom meer te weten over de mediacampus, de minimumvereisten van je laptop en andere veel gestelde vragen.

Persoonlijke begeleiding

Een duwtje in de rug op het juiste moment maakt een wereld van verschil. Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt echt het beste uit jezelf.

Herbeleef de online infodag van zaterdag 25 april

Je kon van thuis uit kennismaken met onze opleidingen en chatten met docenten en studenten. Ook voor deze opleiding is de gedetailleerde presentatie nu nog voor je beschikbaar: bekijk ze vandaag nog.
Naar infodag@home

Een digitale ervaring staat of valt met een goede, intuïtieve user experience. Daarom is front-end development zo cruciaal.
Chris Kasonga
Senior Project Manager bij digital agency Wax Interactive