Postgraduaat

Experience Architect

Beheers het volledige UX-proces! Theorie en praktijk in samenwerking met Duke & Grace, In The Pocket & Leap Forward.
User Experience is bij uitstek de discipline waar business, product design en technologie samenkomen. De Experience Architect krijgt om die reden een uniek perspectief op de belangrijkste uitdagingen die bedrijven vandaag hebben. Zo vervult hij/zij en een rol met impact, in het hart van de organisatie.
Jeroen Lemaire
CEO van In The Pocket

Waarom deze opleiding?

Ben jij een pro die zich wil verdiepen in het ontwerpen van succesvolle (digitale) producten, diensten en gebruikerservaringen?

Programma

Doorheen 5 modules reiken we je de belangrijkste basisvaardigheden en frameworks aan, waarna je deze telkens toepast in een zelfgekozen project.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over loopbaanbegeleiding, opleidingsverlof of educatief verlof? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Docenten

Drijf jouw digitaal denken een stuk verder, dankzij onze samenwerking met deze bedrijven en hun experten

Praktisch

Waar en wanneer heb je les, hoe ziet het onderwijsconcept er uit, hoeveel kost de opleiding ... ?
Hier vind je alvast heel wat antwoorden.

Is deze opleiding iets voor jou?

Heb jij al een basis aan digitale kennis en werk je in een voor het postgraduaat relevante context waarin (digitale) mediaproducten, apps, websites, software of informatiecampagnes worden ontwikkeld?

Wat zeggen onze cursisten?

Wat zeggen onze cursisten over het Postgraduaat Experience Architect?

Vragen over DIT POSTGRADUAAT?

Postgraduaat Experience Architect
T 09 234 86 66
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden