Postgraduaat
Kaderopleiding hoofdverpleegkundige

Je bent een gedreven verpleegkundige/leidinggevende op zoek naar dé erkende kaderopleiding ter versterking van je leiderschapsvaardigheden. Praktijkgericht en reflectief ervaringsleren wisselen elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders. Je leert jezelf én je team leiden, je maakt kwaliteitsvol beleid voor je afdeling én je maakt van (bijna) alle veranderingen in je organisatie een succes!

Inschrijvingsprocedure

Aanmelding via de verantwoordelijke van Arteveldehogeschool Balans, Geert Van Vooren. Deelnemers hebben op aanvraag een instapgesprek.

Balans getuigenis - profielfoto Kristel Vandewalle
Van alle opleidingen die ik doorheen mijn loopbaan heb gevolgd, is de kaderopleiding de meest verrijkende geweest, zowel op persoonlijk als professioneel vlak (adjunct hoofdverpleegkundige). Balans en haar docenten hebben me geleerd om moedig de comfortzone te verlaten en mijn sterktes daarbuiten voort te zetten. Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik goed ben in het in kaart brengen van knelpunten en opstarten van veranderingsprocessen. Ik heb geleerd om bij dergelijke processen tijdig achterom te kijken of het team mee is in het proces en waar nodig situationeel te ondersteunen om verandering om te zetten in procedure. Ik blijf grenzeloos geprikkeld!
Kristel Vandewalle
Adjunct hoofdverpleegkundige UZGent (opleidingsjaar 2017-2018)

Vragen over dit postgraduaat?

Balans Arteveldehogeschool - profielfoto Geert Van Vooren
Geert Van Vooren
Verantwoordelijke Balans
09 234 88 70