Postgraduaat

Kaderopleiding hoofdverpleegkundige

Je bent een gedreven (adjunct-)(hoofd)verpleegkundige op zoek naar dé erkende kaderopleiding ter versterking van je leiderschapsvaardigheden. Praktijkgericht en reflectief ervaringsleren wisselen elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders. Je leert jezelf én je team leiden, je maakt kwaliteitsvol beleid voor je afdeling én je maakt van (bijna) alle veranderingen in je organisatie een succes!

Interesse? De lichting van februarigroep 2021 is volzet. Laat hier jouw contactgegevens na zodat we je op de hoogte kunnen brengen bij de start van de inschrijvingsperiode voor de daaropvolgende groep (september 2021).

Van alle opleidingen die ik doorheen mijn loopbaan heb gevolgd, is de kaderopleiding de meest verrijkende geweest, zowel op persoonlijk als professioneel vlak (adjunct-hoofdverpleegkundige). Balans en haar docenten hebben me geleerd om moedig de comfortzone te verlaten en mijn sterktes daarbuiten voort te zetten. Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik goed ben in het in kaart brengen van knelpunten en opstarten van veranderingsprocessen. Ik heb geleerd om bij dergelijke processen tijdig achterom te kijken of het team mee is in het proces en waar nodig situationeel te ondersteunen om verandering om te zetten in procedure. Ik blijf grenzeloos geprikkeld!
Kristel Vandewalle
Adjunct hoofdverpleegkundige UZGent (opleidingsjaar 2017-2018)

Vragen over dit postgraduaat?

Bart Cooreman
+32 (0)9 234 72 11

Brochures

Academiejaar 2020-2021

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

infoavond over Starten in februari

Ontdek op donderdag 28/01/2021 wat jouw mogelijkheden zijn om in februari alsnog met een opleiding te starten. In een leerrijke online sessie krijg je alle uitleg en kan je jouw specifieke vragen stellen.

Lees meer en schrijf je in

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden