Postgraduaat

Kaderopleiding hoofdverpleegkundige

Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Amandsberg
Je bent een gedreven verpleegkundige/leidinggevende op zoek naar dé erkende kaderopleiding ter versterking van je leiderschapsvaardigheden. Praktijkgericht en reflectief ervaringsleren wisselen elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders. Je leert jezelf én je team leiden, je maakt kwaliteitsvol beleid voor je afdeling én je maakt van (bijna) alle veranderingen in je organisatie een succes! Je kan nog inschrijven voor de februarigroep (september en oktober lopen al).
Van alle opleidingen die ik doorheen mijn loopbaan heb gevolgd, is de kaderopleiding de meest verrijkende geweest, zowel op persoonlijk als professioneel vlak (adjunct hoofdverpleegkundige). Balans en haar docenten hebben me geleerd om moedig de comfortzone te verlaten en mijn sterktes daarbuiten voort te zetten. Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik goed ben in het in kaart brengen van knelpunten en opstarten van veranderingsprocessen. Ik heb geleerd om bij dergelijke processen tijdig achterom te kijken of het team mee is in het proces en waar nodig situationeel te ondersteunen om verandering om te zetten in procedure. Ik blijf grenzeloos geprikkeld!
Kristel Vandewalle
Adjunct hoofdverpleegkundige UZGent (opleidingsjaar 2017-2018)

Vragen over dit postgraduaat?

Bart Cooreman
+32 (0)9 234 72 11

Brochures

Academiejaar 2020-2021

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden