Postgraduaat

Pediatrie en neonatologie

Ben je bachelor verpleegkundige en wil je verder specialiseren in pediatrische en neonatologische zorg? Arteveldehogeschool en Hogeschool Gent organiseren samen het postgraduaat 'Pediatrie en Neonatologie'. Deze opleiding geeft toegang tot de erkenning van de bijzondere beroepstitel (BBT) van verpleegkundige gespecialiseerd in de pediatrie en neonatologie. Ook indien je de BBT niet wenst te behalen, kan je via dit postgraduaat kennis maken met de verschillende pediatrische zorgsettings en ontwikkel je de deskundigheid om zorg op maat aan het (zieke) kind en zijn omgeving aan te bieden.

Een samenwerkingsinitiatief van

 

 

Vragen over dit postgraduaat?

Hanne Van Eenooghe
Verantwoordelijke postgraduaat pediatrie en neonatologie
09 234 74 96

Brochures

Academiejaar 2020-2021

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden