Sport

UPDATE ONLINE AANBOD

Het online aanbod start op maandag 26 oktober en staat voorlopig gepland tot 18 december. Daarna hopen we je opnieuw op de campus te mogen verwelkomen.  

Via ons facebook en instagram kanaal vind je de komende weken nog meer sporttips en voorbeelden om fris en fruitig te blijven in deze periode.      

 

--> Klik hier om naar de webshop te gaan, klik op activiteiten, kies een online sessie, klik op benodigdheden en kopieer de link. 

De studenten die een abonnement hebben aangekocht krijgen nog een e-mail met meer info. 

Blijf bewegen, draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

DENK.DOE.SPORT!

Wil je naast studeren ook sporten in Gent? Dan ben je bij Team Sport van de dienst STUVO aan het juiste adres! 

Op deze website vind je algemene informatie over onze werking en ons uitdagend en gevarieerd sportaanbod. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of lastminute wijzigingen? Volg dan onze Facebookpagina  of onze InstagrampaginaDeel gerust jouw sportmoment of leuke foto met ons!

CAMPUS WATERSPORTBAAN

Op campus Watersportbaan gaan alle binnensporten van ons aanbod door. Je kan ook een sessie fitness reserveren in onze uitgeruste fitness. 
Kleedkamers, douches, een grote sportzaal, een danszaal en een parketzaal met het nodige sportmateriaal staan ter jullie beschikking!

AVONDSPORTAANBOD: HET SPORTABONNEMENT

Studenten die een sportabonnement hebben aangekocht in het voorjaar van 2020 kunnen ook dit academiejaar komen sporten in het eerste semester. Dit abonnement blijft dus geldig tot eind december 2020.

Het nieuwe sportaanbod werd aangepast volgens de vooropgestelde veiligheidsmaatregelen, sporten is dus veilig. Abonneren, registreren en reserveren dus!

Voor slechts 20 euro, sport je een semester lang, verzekering inbegrepen.Studenten buiten de Associatie Universiteit Gent betalen 30 euro. Informeer bij jouw ziekenfonds voor een terugbetaling. 
Mag je elke dag komen sporten? Jazeker! Je combineert zoveel sporten als je zelf wilt, je kan kiezen uit meer dan 20 activiteiten

! Code oranje: voorlopig zijn voetbal, volleybal en dodgeball uit ons aanbod geschrapt. Hou onze social media in de gaten voor updates rond COVID-19. 

Een sportabonnement aankopen? Maak hier van je studentenkaart een sportabonnement!  Heb je problemen? Zoek je antwoord tussen de veelgestelde vragen of contacteer ons!
Registreer en betaal online en krijg toegang tot ons volledige sportaanbod.

Belangrijk!

  • Arteveldestudenten moeten zo inloggen: 'verkortenaam@student.arteveldehs.be' !
  • Niet-Arteveldestudenten registreren met hun studenten-emailadres. Zoniet, krijg je een foutmelding!

Let op! Om aan de veiligheidsmaatregelen te kunnen voldoen, ben je verplicht om op voorhand je plaatsje reserveren! Reserveer hier alvast jouw sportsessie! 

Je kan reserveren vanaf vrijdag 10u voor de week dat komt en je kan tot 16u de dag zelf een plaatsje reserveren. 

SPORTKALENDER

Naast ons wekelijks sportaanbod serveren we jullie graag ook tal van sport-initiaties en evenementen doorheen het jaar waar jullie budgetvriendelijk aan kunnen deelnemen.Inschrijven voor onze activiteiten doe je ook via deze website.

Op 20 februari 2020 ging het  Belgisch studentenkampioenschap tafeltennis door op onze sportcampus!
Alle resultaten en foto's vinden jullie via onze facebookpagina.

ZWEMMEN

De goedkoopste ZWEMFORMULE in Gent = de zwemkaart.
Koop een 11-beurtenkaart bij Stuvo op je campus en je krijgt een fikse korting voor de Gentse zwembaden Strop, Van Eyck, Rozebroeken en Rooigem.
Deze zwemkaart is 1 jaar geldig vanaf de eerste zwembeurt.
! De geldigheid van reeds aangekochte zwemkaarten (voor 13 maart 2020)worden met 4 maanden verlengd.

  • Ben je jonger dan 26 en Arteveldestudent? Dan betaal je bij ons 10 euro voor 11 beurten (i.p.v. 18 euro)

!Deze zwemkaart geldt niet in het GUSB. Als je daar gaat zwemmen, en je wordt aan de kassa van het GUSB niet herkend als student, betekent dat vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister.

ARTEVELDE CUP

Deze minivoetbalcompetitie gaat in het voorjaar van 2020 door van 22 april t.e.m. 13 mei, telkens op woensdagavond tussen 18u en 21u30 op de sportcampus!
De studentenploeg ‘ De Moaiers’ met West-Vlaamse roots, speelden in december de spelers van FC Almari naar huis en wonnen hierbij de Artevelde Cup -najaar 2019!
Wie deze titel en wisselbeker wil binnenhalen volgt ons best via facebookpagina voor updates!

ARTEVELDE DREAMTEAMS

De Arteveldehogeschool neemt deel aan de competities van StudentensportVlaanderen, waarbij je je sportief kan meten met collega-studenten van de Vlaamse hogescholen en universiteiten, en dit zowel in ploegsporten als individuele sporten.
Voel jij je geroepen om deel uit te maken van één van onze dreamteams, meld je dan aan bij de sportdienst of vul onze sportfiche in.

De Belgische universitaire sportfederatie (BUSF) zorgt ervoor dat de Vlaamse studententop zich kan meten met de Waalse collega's in nationale competities.
Meer info: studentensportvlaanderen.be

G-SPORT

In het Centrum voor Locomotorische en Neurologische Revalidatie kan je zwemmen (individuele zweminitiaties) of deelnemen aan rolstoelbasket.
Adres: Universitair Ziekenhuis, De Pintelaan 185, 9000 Gent.  Meer info  bij Ugent.be.
! Als je aan de kassa niet herkend wordt als student, betekent dat  vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister .

Meer info over andere initiatieven vind je alvast terug bij sport.vlaanderen. 

Je zoekt nog iets anders? 

Je kunt gebruik maken van de sportmogelijkheden van de universiteit en Hogeschool Gent.
! Als je aan de kassa  niet herkend wordt als student, betekent dat  vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister.

TEAM SPORT

Je vindt ons sinds februari 2019 ook in de nieuwe sportcampus!
Locatie: Campus Watersportbaan, Watersportlaan 4, 9000 Gent.
Tijdelijke inloopuren Sportdienst: In oktober en  februari zijn we er telkens van maandag t.e.m. donderdag van 16u-18u30!

Liever een ander moment? Mail of bel voor een afspraak.

Jeroen Missinne, Lies Dejonckheere en Lien D'Hondt zijn bereikbaar via sport@arteveldehs.be  
Telefonisch te bereiken op: 09 234 92 40 of 0474 49 23 31.