Sport

DENK.DOE.SPORT!

Wil je naast studeren ook sporten in Gent? Dan ben je bij Team Sport van de dienst STUVO aan het juiste adres! 

Op deze website vind je algemene informatie over onze werking en ons uitdagend en gevarieerd sportaanbod. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of lastminute wijzigingen? Volg dan onze Facebookpagina  of onze InstagrampaginaDeel gerust jouw sportmoment of leuke foto met ons!

 

ONLINE AANBOD


Door de aanhoudende maatregelen gaan we vanaf maandag 4 januari 2021 opnieuw online sporten. Want ook blokkende studenten hebben beweging nodig!
Ons vaste online aanbod breiden we vanaf 2021 ook uit met 2 kortere maar stevige middagsessies, telkens op dinsdag en donderdag om 12u.

Om deel te nemen aan de online sportsessies via zoom zal je volgend paswoord nodig hebben: 123456   
Wie technische problemen wil melden omtrent onze zoom-sportlessen mag rechtstreeks bellen naar de sportlesgever ter plaatse: 093/94 39 96.

--> Klik hier voor de zoomlinken van elke online sportles. Blijf bewegen, draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

SPORTKALENDER

Naast ons wekelijks sportaanbod serveren we jullie graag ook tal van sport-initiaties en evenementen doorheen het jaar waar jullie budgetvriendelijk aan kunnen deelnemen.Inschrijven voor onze activiteiten doe je ook via deze website. Voorlopig staat er nog niets op de planning omwille van de corona-maatregelen.

ZWEMMEN

De goedkoopste ZWEMFORMULE in Gent = de zwemkaart. 

Ben je jonger dan 26 en Arteveldestudent? Dan betaal je bij ons 10 euro voor 11 beurten (i.p.v. 18 euro)
Koop een 11-beurtenkaart vanaf nu online via de sportwebshop en je krijgt een fikse korting voor de Gentse zwembaden Strop, Van Eyck, Rozebroeken en Rooigem.
(Je vindt het onderaan bij 'activiteiten'. Je logt in met je verkorte arteveldemailadres en vraagt eerst een wachtwoord aan! Na betaling wordt je zwemkaart opgestuurd met de post.)
Deze zwemkaart is 1 jaar geldig vanaf de eerste zwembeurt.

! De geldigheid van reeds aangekochte zwemkaarten worden verlengd volgens de periode waarin de zwembaden zijn gesloten. Klik hier voor meer info.

!Deze zwemkaart geldt niet in het GUSB. Als je daar gaat zwemmen, en je wordt aan de kassa van het GUSB niet herkend als student, betekent dat vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister.

 

ARTEVELDE DREAMTEAMS

De Arteveldehogeschool neemt deel aan de competities van StudentensportVlaanderen, waarbij je je sportief kan meten met collega-studenten van de Vlaamse hogescholen en universiteiten, en dit zowel in ploegsporten als individuele sporten.
Voel jij je geroepen om deel uit te maken van één van onze dreamteams, meld je dan aan bij de sportdienst of vul onze sportfiche in.

De Belgische universitaire sportfederatie (BUSF) zorgt ervoor dat de Vlaamse studententop zich kan meten met de Waalse collega's in nationale competities.
Meer info: studentensportvlaanderen.be

G-SPORT

In het Centrum voor Locomotorische en Neurologische Revalidatie kan je zwemmen (individuele zweminitiaties) of deelnemen aan rolstoelbasket.
Adres: Universitair Ziekenhuis, De Pintelaan 185, 9000 Gent.  Meer info  bij Ugent.be.
! Als je aan de kassa niet herkend wordt als student, betekent dat  vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister .

Meer info over andere initiatieven vind je alvast terug bij sport.vlaanderen. 

Je zoekt nog iets anders? 

Je kunt gebruik maken van de sportmogelijkheden van de universiteit en Hogeschool Gent.
! Als je aan de kassa  niet herkend wordt als student, betekent dat  vermoedelijk dat je bij de start van je studies niet aanvinkte dat de Arteveldehogeschool jouw gegevens met UGent mag delen.  Aanvinken doe je in het toestemmingsregister.

TEAM SPORT

Je vindt ons bureau op de sportcampus!
Locatie: Campus Watersportbaan, Watersportlaan 4, 9000 Gent.
Momenteel werken wij van thuis uit. We zijn te bereiken via mail en telefoon.

Liever een ander moment? Mail of bel voor een afspraak.

Jeroen Missinne, Lies Dejonckheere en Lien D'Hondt zijn bereikbaar via sport@arteveldehs.be  
Telefonisch te bereiken op: 09 234 92 40 of 0474 49 23 31.