Onderzoek

Onderwijs

De missie van het Onderzoekscentrum Onderwijs is het creëren van innovatieve, geïntegreerde en verbindende leerplekken waarbinnen iedereen kan excelleren in zijn/haar talenten aansluitend op de competenties voor de 21ste eeuw.

Onderzoek in de kijker

Teacher Tapp Vlaanderen


Wat leeft er bij leraren, directies of ondersteunend personeel? Teacher Tapp Vlaanderen geeft onderwijspersoneel een stem door dagelijks te bevragen wat ze denken.

Meer weten

Startkracht!


1 op 5 startende leerkrachten stapt binnen de 5 jaar uit het onderwijs. Startende leerkrachten kunnen Startkracht! als ondersteuningsinstrument gebruiken om opnieuw met passie voor de klas te staan.

Meer weten

Proud to teach all


Het project 'ProuD to Teach All Learners' zoekt een antwoord op de hoge eisen die de toenemende diversiteit van de klaslokalen stelt aan praktijk-mensen, beleidsmakers en onderzoekers in Europa.
Meer weten

Vragen? Neem contact op

Sofie Vanassche
Hoofd Onderzoek & Ontwikkeling domein Onderwijs
0478438726

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden