Postgraduaat

Diabeteseducator

Diabetes is een chronische aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft. Leven met diabetes is een hele opgave en patiënten voelen zich vaak onbegrepen. Dé uitdaging van de 21ste eeuw is dan ook om deze zorgvragers kwalitatieve, multidisciplinaire en patiëntgerichte zorg te verlenen.

Iets voor jou?

Je specialiseert je in het expertisedomein van diabetes. Deze opleiding is gericht op personen die multidisciplinaire zorg verstrekken.

Programma / OOK DIT JAAR GAAN DE LESSEN DOOR OP DE CAMPUS ZELF

Dankzij de theoretische en praktische lessen word je een diabetesspecialist. Daarnaast verwerk je ook geregeld zelfstandig leerstof.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over loopbaanbegeleiding, opleidingsverlof of educatief verlof? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Onze aanpak

Tijdens deze opleiding leer je personen met diabetes en hun familie bijstaan en verzorgen. Dankzij een uitgebreide vakkennis kan je antwoord geven op hun vele vragen.

Docenten

Je krijgt les van gespecialiseerde docenten zoals artsen, educatoren, podologen, juristen...

Praktisch

Wanneer heb je les en hoeveel kost deze opleiding?

Vragen over deze opleiding?

Emily Suy
T 09 234 77 21
Contacteer via e-mail

Brochures

Academiejaar 2020-2021

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden