Bachelor

Event & Project Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Als geboren planner en organisator hou jij de nieuwste trends graag in het oog. Je tilt de organisatie van evenementen naar een hoger niveau dankzij een stevige dosis creativiteit en ondernemingszin. Je bent een vlotte communicator, zet een concept sterk in de markt, werkt graag in een team aan projecten en houdt het hoofd koel in crisissituaties.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Iets voor jou?

Ontdek aan de hand van een handige checklist of jij en deze afstudeerrichting een goede match vormen.

Wat zal je leren?

Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline. Je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en je zet trends om in aantrekkelijke projecten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Wat na je opleiding?

Creatieve en ondernemende geesten die erop kicken om zelfs de meest uitdagende events of projecten in goede banen te leiden, dat wil iedereen graag aan boord.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Organisatie en Management volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
De perfecte opleiding voor creatievelingen die graag de handen uit de mouwen steken.
Francesca Lambrecht
Oud-studente Event & Project Management en Productiemedewerker bij Levi Party Rental

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden