Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Event & Project Management

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Met Engelstalige vakken, Campus Kantienberg
Als student Event & Project Management leer je de organisatie van evenementen naar een hoger niveau te tillen. In de vele praktijkprojecten geef je blijk van een stevige dosis creativiteit en ondernemingszin. Je weet wat er leeft in de eventsector en je bent op de hoogte van de laatste trends. Je verwerft inzicht in project-, process- en lean management om van elk evenement een heuse beleving te maken.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline. Je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en je zet trends om in aantrekkelijke projecten.

Wat na je opleiding?

Creatieve en ondernemende geesten die erop kicken om zelfs de meest uitdagende events of projecten in goede banen te leiden, dat wil iedereen graag aan boord.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Veel docenten zijn echte specialisten die nog met hun twee voeten in het werkveld staan: beter kan toch niet?
Francesca Lambrecht
Oud-studente Event & Project Management en project manager bij Levi Party Rental

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail