Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Officemanagement

Event & Project Management

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Als student Event & Project Management leer je de organisatie van evenementen naar een hoger niveau te tillen. In de vele praktijkprojecten geef je blijk van een stevige dosis creativiteit en ondernemingszin. Je weet wat er leeft in de eventsector en je bent op de hoogte van de laatste trends. Je verwerft inzicht in project-, process- en lean management om van elk evenement een heuse beleving te maken.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Persoonlijke vrijheid combineer je met discipline. Je creativiteit bloeit open, je durft te ondernemen en je zet trends om in aantrekkelijke projecten.

Wat na je opleiding?

Creatieve en ondernemende geesten die erop kicken om zelfs de meest uitdagende events of projecten in goede banen te leiden, dat wil iedereen graag aan boord.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma behaald en wil je nog een tweede opleiding volgen? In dat geval kom je in aanmerking voor een verkort traject.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Starten in februari

Start je bij ons in februari? Dan betekent dit niet dat je start met een achterstand, integendeel. Je kan rekenen op een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Officemanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Brochures

Academiejaar 2020-2021

2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Veel docenten zijn echte specialisten die nog met hun twee voeten in het werkveld staan: beter kan toch niet?
Francesca Lambrecht
Oud-studente Event & Project Management en project manager bij Levi Party Rental

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Officemanagement
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden