Bachelor

Organisatie en Management

Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg
De opleiding Organisatie en Management dompelt je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen. Elk van de drie trajecten opent de deur naar een breed palet aan praktische vaardigheden en vormt je tot expert in jouw gekozen expertisedomein. Kies je voor International Relations, Human Resources of Event & Project Management? Je wordt hoe dan ook iemand op wie organisaties kunnen bouwen. Een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt, prioriteiten stelt en verantwoordelijkheid opneemt.

Benieuwd hoe het campusleven eruitziet dit academiejaar? Ontdek het in dit filmpje

Ontdek de 3 afstudeerrichtingen

Over Bachelor Organisatie en Management

Wat zal je leren?

Ons opleidingsprogramma vertrekt vanuit jouw talent en passie. Je hebt veel ruimte om zelf keuzes te maken en op elk moment ligt de focus op praktijk.

Hoe ziet je opleiding eruit?

We koppelen onze vakken maximaal aan de praktijk en duwen je zachtjes uit je nest zodat je tijdens praktijkprojecten je vleugels leert strekken.

Online inschrijven en studiegeld

Bekijk hier hoe je kan inschrijven (volledig online), welke documenten je nodig hebt en hoeveel het studiegeld bedraagt.

Waarvoor kies je?

Met Organisatie en Management kies je voor een opleiding waar we niet alleen maar praten, maar vooral heel graag doen. We verwachten van onze studenten diezelfde ambitie.

Wat na je opleiding?

Na deze opleiding kan je vele richtingen uit, maar je wordt sowieso een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt.

Verkort traject en vrijstellingen

Je hebt al een bachelordiploma behaald en wil nog een tweede opleiding volgen? Dan kom je in aanmerking voor een verkort traject of vrijstellingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies over onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat en een specifieke onderwijsbehoefte.

Internationale ervaringen

Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Starten in februari

Start je bij ons in februari, dan kan je jouw diploma perfect behalen op drie jaar en krijg je een goede ondersteuning binnen onze opleiding.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Organisatie en Management volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor Organisatie en Management is een erkende en geaccrediteerde opleiding door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Proeflessen

Je ervaart hoe de lessen in het hoger onderwijs verlopen, snuift de sfeer op de campus op en ontmoet medestudenten.

Toelatingsvoorwaarden

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden om met deze opleiding te kunnen starten.

Begeleid afstandsonderwijs

Heb je je handen vol met een job of een gezin en heb je daarom je droom om een diploma te halen geparkeerd? Via begeleid afstandsonderwijs behaal je op jouw ritme je diploma voor de specialisatie Business & Languages.

Vragen? Stel ze

Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding? Of heb je eerder vragen over studiekeuze, studiemethode, studiefinanciering? Je vindt hier alle nodige contactgegevens.

Open lessen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen ontwikkelden we een waardig alternatief voor de open lessen. Per opleiding creëerden we een digitaal aanbod aan verschillende filmpjes.
Schrijf je hier in

Brochures

Academiejaar 2021-2022

Ontvang je opleidingsbrochure
Per post
Bij Arteveldehogeschool leerde ik wérken! Projecten plannen, inschattingen maken, deadlines respecteren, autonoom werken en voor een publiek spreken: het was soms even slikken in het begin. Maar nu besef ik hoe goed die vaardigheden van pas komen op de arbeidsmarkt. Ik stond er trouwens nooit alleen voor: docenten waren echt benaderbaar en stimuleerden ons om het beste uit onszelf te halen.
Nele Blykers
Oud-student Organisatie en Management en Recruiter bij Konvert

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Organisatie en Management
T 09 234 75 54
Contacteer via e-mail

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden