Artevelde Academy

Onder dit nieuw, sterk merk van Arteveldehogeschool bundelen we alle initiatieven en opleidingen rond levenslang leren. Want de wereld van morgen? Die vraagt om makers met nieuwe vaardigheden die zich blijven verdiepen in hun vakgebied. Dankzij Artevelde Academy werk je aan je blijvende inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, je persoonlijke groei en een uitgebreid netwerk. Want naast onze kort- en langlopende vormingen, bouwen we aan een community van leergierige en enthousiaste professionals.

Hét aanbod voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Artevelde Academy is er niet enkel voor individuen maar ook voor teams en organisaties. We spelen sterk in op de noden van het werkveld door constant in dialoog te gaan.

Resultaat?

Een gevarieerd aanbod op maat voor bedrijven en professionals met een toekomstgedreven visie. Denk aan boeiende vormingen en inspirerende consulting- en coachingsessies. Ook via werkplekleren engageren we beloftevol talent voor jouw organisatie en creëren we medewerkers die het beste van zichzelf geven.

Vraag de overzichtbrochure van Artevelde Academy aan

Ontdek de zeven expertisedomeinen

Al vele jaren is Arteveldehogeschool een vaste waarde in het Vlaamse hogeschoollandschap. Dankzij ons steeds breder wordend aanbod aan opleidingen tellen we momenteel 21 bacheloropleidingen en 9 graduaten in tal van vakgebieden. De daarin opgebouwde expertise stellen we al lang niet meer alleen ter beschikking van laatstejaarsstudenten uit het secundair onderwijs: Artevelde Academy vertaalt die expertise naar iedereen die zich wil heroriënteren of verder wil professionaliseren. Om snel je weg te vinden in ons brede aanbod, hebben we die vakgebieden opgedeeld in zeven expertisedomeinen.

Business en Management

Coaching en Begeleiding

Communicatie, Media en Design

Gezondheid en Zorg

HR en Leiderschap

Mens en Samenleving

Onderwijs

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden