Onderzoek

Gezondheid en Zorg

Onderzoek en ontwikkeling tot implementatie. Vanuit een doorgedreven nieuwsgierigheid met het oog op innovatie en optimalisatie van de zorg. Gepassioneerd door de kracht van de zorgverlener, met respect voor de zorgvrager en getriggerd door de menselijke kant van technologie. Inclusieve en multidisciplinaire zorg, levenslang en -breed. We luisteren naar de uitdagingen van zorgverlener, zorgorganisatie of onderneming en maken samen de zorg van morgen. Mét een relevant en impactvol resultaat!

Onderzoek in de kijker

Healthy & active ageing

 

 

We leven langer, en liefst op een gezonde en actieve wijze. In deze onderzoekslijn speuren we naar manieren om zorgverleners te ondersteunen en de levenskwaliteit van ouderen te verbeteren. 

Meer weten

Immersive VR Simulation

 


70% van de fouten in gezondheidszorg zijn menselijke fouten. Oorzaak is vaak een gebrekkige samen-werking. In onze Immersive Room oefenen inter-disciplinaire teams in een veilige én authentieke werksituatie.

Meer weten

SAfeLIStening


Veelvuldig en langdurig gebruik van geluid via een in-ear of on-ear koptelefoon kan schadelijk zijn voor het gehoor. We gingen na wanneer het veilige niveau overschreden wordt, zowel bij kinderen als volwassenen.
Meer weten

Vragen? Neem contact op

hoofd onderzoek ine de clerck arteveldehs
Dr. Ine De Clerck
Hoofd Onderzoekscentrum Gezondheid & Zorg
+32 486 33 83 03

Volg onderzoekscentrum Gezondheid en Zorg

Wil je op de hoogte blijven van ons onderzoek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg onze LinkedInpagina.

 

email 

 

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden