Onderzoek - Gezondheid en Zorg

Samenwerken

We hebben al heel wat mooie samenwerkingen tot stand gebracht, samen met partners en in opdracht van. Ontdek hier enkele van onze mooie creaties. Ook een onderzoeksvraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Enkele voorbeelden van samenwerkingen

NeuroInsights: Empowering Parkinson patiënten in een gepersonaliseerd zorgpad (spraakanalyse) 

In opdracht van het bedrijf NeuroPath ontwikkelen we een A.I.-based platform om het dagelijks leven van parkinsonpatiënten te verbinden met interdisciplinaire teams van zorgverleners en clinici.  

Meer weten


Gentse preventiezoeker: lokaal preventieaanbod opzoekbaar voor zorgverleners 

Samen met Stad Gent, Zorgraad Gent en LOGO Gent ontwikkelen we een intelligent en doorzoekbare tool dat het lokaal laagdrempelig preventieaanbod in kaart brengt. 

Meer weten

Opvallend was niet alleen het uitmuntend kwalitatief advies maar ook een ondersteuning met tomeloze inzet en opvolging. Indrukwekkend!
Dr. Mark Schittekatte
UGent Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Samenwerken?

Voor toekomstige onderzoeksprojecten zijn we altijd op zoek naar partners uit de praktijk. Heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Ben je een ondernemer van een kmo of socialprofitorganisatie? Dankzij Blikopener van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) kunnen wij je vrijblijvend ondersteunen bij je zoektocht naar oplossingen voor praktijkgerichte problemen of vraagstellingen. Wij stellen onze praktijkgerichte onderzoeksresultaten en experten ter beschikking aan jou. Heb je een vraag of wil je graag samenwerken? 

Contacteer ons

Ik help je graag verder

Hoods onderzoek Ine de Clerck
Dr. Ine De Clerck
Hoofd Onderzoekscentrum Gezondheid & Zorg
+32 486 33 83 03

Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke opleiding of meerdere opleidingen aan onze hogeschool? Of wil je graag op de hoogte blijven van infodagen, workshops en andere activiteiten die je helpen bij je studiekeuze?

Hou mij op de hoogte

Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool?

Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Ik wil graag geïnformeerd worden